• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

28 Articol(e)

pe pagină

28 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Potcoave pentru piercing-urile intime feminine

O potcoavă este o bijuterie foarte versatilă, chiar și atunci când este utilizată pentru piercing-urile intime. Spre deosebire de un inel, cu o potcoavă aveți opțiunea unei mici decorări suplimentare sub formă de sfere sau vârfuri ascuțite la capete. Puteți spune, într-un fel, că împreună cu o potcoavă, obțineți cele mai bune calități din ambele tipuri de inele și chiar din cele ale tijelor curbate. Potcoava este în formă de inel deoarece este aproape un cerc complet, dar doar pentru că lipsește un mic segment din cerc, ne dă ocazia de a monta niște bile sau vârfuri ascuțite frumoase la capete. Modelul potcoavă este foarte similar cu tijele curbate, dar cu diferența că se poate vedea mult mai mult dintr-o bijuterie când ai potcoavă în piercing.

Locuri bune de plasat o potcoavă

Cele mai multe persoane care au un piercing clitoridian sau un piercing al prepuțului clitoridian, au experiențe foarte bune cu utilizarea potcoavelor în piercingurile lor. Acest lucru este mai ales valabil atunci când piercing-ul este executat în unghi orizontal pentru că acesta este unghiul în care potcoava se așează cel mai bine. Într-o perforare orizontală în zona clitoridiană, potcoava va atârna într-un mod natural, cu capetele îndreptate în jos.

Dacă aveți un piercing în labii, potcoavele pot fi, de asemenea, bijuterii foarte potrivite. Aici, aceasta poate fi utilizată atât ca un piercing unic al labiilor exterioare, sau ca bijuterie comună în cazul în care, de exemplu, piercing-ul cuprinde și labiile mici. Indiferent de ce tip de piercing intim al labiilor ați putea avea, o potcoavă , va arăta, de obicei, foarte frumos.

Selectarea materialelor pentru potcoave

Cel mai comun material pentru potcoave este oțelul chirurgical. Din același motiv, cele mai multe potcoave pe care le găsiți la magazin vor fi de asemenea din oțel chirurgical. Este un material foarte robust și, în același timp, accesibil, care se pretează la majoritatea oamenilor care caută bijuterii piercing.

Dacă aveți o problemă cu alergia la nichel sau aveți doar o dispoziție alergică, în general, veți fi întotdeauna în siguranță alegând bijuterii din titan, pe care, desigur, le avem și în modele tip potcoave. Aici puteți alege, de exemplu, potcoava clasică din titan cu bile la capete, sau puteți alege o potcoavă mai cool, din titan, cu vârfuri ascuțite la capete, care va atrage garantat atenția celor care o văd :-)

Pe de altă parte, dacă sunteți prințesa prințeselor, care vrea doar ce e mai bun în piercing-ul intim, atunci este evident că va trebui să alegeți uimitoarea noastră potcoavă din aur de 14k. Cu această potcoavă în piercing-ul intim, nu va fi nici o îndoială că este vorba despre o femeie care se așteaptă să fie tratată ca o prințesă frumoasă.