Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Piercing în Limbă Piercing în Limbă

Piercing în Limbă

Explorează colecția noastră vastă de piercing în limbă cu barbell drepte și bare cu mai multe modele

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Culoarea pietrei
Lungime

44 Articole

Sortați după
 1. Barbell de limbă din oțel chirurgical cu pietre în diverse culori
  14,00 Lei
 2. Barbell dreaptă din titan
  44,00 Lei
 3. Barbell dreaptă cu bile
  14,00 Lei
 4. Cercel de limbă din bioplastic cu bile strălucitoare
  9,00 Lei
 5. Cercel de limbă fosforeșcent cu smiley
  14,00 Lei
 6. Tijă piercing dreaptă din titan cu filet interior
  44,00 Lei
 7. Barbell din titan cu filet interior
  49,00 Lei
 8. Cercel de limbă în culori metalizate cu picățele
  14,00 Lei
 9. Cercel de limbă negru cu pietre în diverse culori
  19,00 Lei
 10. Cercel de limbă din PTFE în multe culori
  14,00 Lei
 11. Retainer de limbă
  14,00 Lei
 12. Barbell de limbă cu piatră prinsă în gheruțe
  39,00 Lei
 13. Cercel de limbă placat cu aur roz și piatră
  24,00 Lei
 14. Barbell flexibilă - perfectă pentru femeile gravide
  29,00 Lei
 15. Cercel de limbă cu text obraznic
  24,00 Lei
 16. Cercel de limbă din titan cu bile sclipitoare
  19,00 Lei
 17. Barbell de limbă cu bile colorate din acrilic
  9,00 Lei
 18. Cercel de limbă cu pilulă colorată
  14,00 Lei
 19. Cercel de limbă din oțel chirurgical cu bile acrilice în diverse culori
  14,00 Lei
 20. Cercel de limbă cu inimioare
  19,00 Lei
 21. Cercel de limbă cu piatră în formă de inimă
  39,00 Lei
 22. Cercel de limbă fosforeșcent în 6 culori diferite
  14,00 Lei
 23. Cercel de limbă cu țepi moi
  19,00 Lei
 24. Cercel de limbă cu opritor
  9,00 Lei
 25. Cercel de limbă din titan cu bilă acrilică colorată
  19,00 Lei
 26. Cercel de limbă cu bilă strălucitoare
  14,00 Lei
 27. Cercel de limbă placat cu aur cu pietre în diverse culori
  29,00 Lei
 28. Cercel de limbă din titan cu piatră încrustată
  41,00 Lei
 29. Cercel de limbă cu piatră opal
  19,00 Lei
 30. Barbell dreapta din aur de 14 carate
  274,00 Lei
 31. Cercel de limbă cu top inimă din pietre
  49,00 Lei
pe pagină

Piercingul de limbă

Dacă vrei să ai impact asupra celorlalți, elementul surpriză este adeseori o modalitate excelentă de a le demonstra că ești mai mult decât arăți. Este o certitudine, mai ales dacă ai un piercing de limbă. Fiind vizibile în reprize scurte atunci când vorbești, bijuteriile de limbă sunt o modalitate jucăușă de a-i face pe ceilalți să fie mai atenți și să-și dea frâu liber imaginației. Avem tot ce-ți trebuie pentru ca tu să impresionezi cu un piercing de limbă, indiferent ce model, dimensiune sau material ți se potrivește. Selecția noastră include bijuterii ușor de utilizat și stilate, cum ar fi cele din oțel chirurgical sau aur de 14 ct. În plus, cu livrarea noastră rapidă îți vei primi noile accesorii extrem de repede.

Spre deosebire de celelalte tipuri de piercing, limba nu lasă loc prea multor opțiuni când vorbim de amplasare. În definitiv, anatomia limbii este una complicată așa că piercingurile de limbă sunt localizate pe linia mediană a acesteia. Dar acest tip de piercing se revanșează pentru toate acestea prin îndrăzneală și simplitate. Înainte să te gândești ce bijuterie să porți, numai ideea unui piercing în limbă este o declarație în sine, clară și răspicată, a faptului că îndrăznești să mergi acolo unde ceilalți nu o fac și să fii tu în toată puterea ta.

Piercing LimbaPiercing Limba

Este o declarație de individualitate, astfel că piercingurile de limbă pot fi pentru oricine. De la intens la ușor obraznic, de la glamour la neconvențional, toate stilurile sunt posibile. Bijuteriile de limbă sunt de obicei diverse tipuri de barbell și le avem în toate modelele pe care ți le poți imagina. Dacă îți place minimalismul, o alegere populară este bara dreaptă cu capete sferice. Dacă ai nevoie de o mică scânteie, dar nu prea mult, încearcă o piatră colorată. Atunci când ai ceva atât de frumos ca un piercing de limbă, ai libertatea să explorezi toate acele mici detalii și să vezi ce vibe îți transmit.

Deși bijuteriile de limbă sunt numite adesea cercei de limbă, acestea nu sunt, de fapt, cercei. Totuși, dacă îți plac cercurile, anumite barbell includ această formă în design-ul lor, cum ar fi bila captivă. Astfel de modele dau bijuteriei un aer elaborat și te ajută să arăți cine ești cu și mai multă încredere odată ce descoperi look-ul perfect pentru personalitatea ta. Alte modele sunt amuzante, cum ar fi modelul pastilă care dă impresia că ai o pastilă ce stă pe limbă. Ceea ce arată că bijuteriile tale, fie că sunt simple sau extravagante, nu trebuie să fie prea serioase dacă asta îți place!

De asemenea, ai putea lua mai multe bijuterii de limbă pentru a le combina - fie că-ți dorești un duo dinamic în care bijuteriile să se potrivească și să se pună în evidență una pe cealaltă, fie că vrei să experimentezi creând contraste. Amintește-ți doar că spațiul este limitat, așa că e mai bine să alegi modele mai mici; altfel, fii creativ, dezlănțuie-te.

Explorează nenumăratele posibilități surprinzătoare din colecția noastră și cu siguranță vei găsi ceva pentru tine, ceva special care să te ajute să ieși în evidență și să strigi lumii cine ești.

Cercel In LimbaCercel In Limba

FAQ

Care este mărimea de care am nevoie pentru o bară de limbă?

Grosimea standard a barelor de limbă este de 1.6 mm, dar lungimea variază mult în funcție de dimensiunile tale personale. Oricum, atunci când îți faci piercing, este mai bine să inserezi o bară mai lungă pentru a lăsa spațiu umflăturii, până la 22 mm. Mai târziu, după ce piercingul s-a vindecat, poți purta o bară mai scurtă și să vezi care este dimensiunea cea mai confortabilă pentru tine.

Cum îmi curăț piercingul de limbă?

Un piercing de limbă are nevoie de 3-5 luni pentru a se vindeca dacă îl îngrijești cu atenție. În mod normal, piercingurile în curs de vindecare nu ar trebui să intre în contract cu alte obiecte pentru a evita infecția, dar acest lucru nu este realmente posibil când este vorba de limbă. Pentru că ai nevoie să mănânci, corect? Așa că va trebui să-ți îngrijești igiena orală cu și mai mare atenție decât o faci deja pentru a oferi piercingului de limbă cele mai bune condiții de vindecare. Folosește o apă de gură antibacteriană fără alcool (este important), imediat după fiecare masă.

Amintește-ți să-l îngrijești super bine în primele săptămâni din procesul de vindecare: nu mânca alimente foarte condimentate sau care conțin multe citrice (portocale, lămâi) și evită săruturile.

Cercel LimbaCercel Limba

Când îmi pot schimba piercingul de limbă?

Piercingurile în curs de vindecare au nevoie să fie lăsate cât mai mult posibil în pace, deci nu schimba bijuteriile cât timp piercingul se vindecă. Nu ai face decât să crești riscul de infecție, iar cele câteva secunde în care piercingul de limbă nu are o bijuterie în el pot fi de ajuns pentru ca rana să se închidă. Va trebui să aștepți, dar merită întotdeauna să ai cât de multă grijă poți tu de piercingul tău.

Piercinguri LimbaPiercinguri Limba

Care este scopul piercingurilor de limbă?

Este interesant, dar uneori se spune că un piercing de limbă poate ajuta la reducerea anxietății. Există astfel de credințe referitoare la potențialele beneficii medicale ale piercingurilor, probabil datorită asocierilor evidente cu acupunctura. Totuși, nu există dovezi că acest lucru funcționează într-adevăr, așa că noi nu recomandăm să-ți faci piercing de limbă pentru a trata anxietatea sau orice altă problemă de sănătate. Singurul lucru pe care-l știm cu siguranță este că acest tip de piercing dă o notă foarte personală stilului tău și modului în care te exprimi.

Piercing De LimbaPiercing De Limba

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.