În varietatea mare a piercingurilor de ureche, piercingul de tragus este unul foarte subtil și îndrăzneț în același timp. Tragus-ul este porțiunea mică de cartilaj din fața canalului auditiv. Nu este la fel de expus ca lobul urechii sau helixul, dar aduce strălucirea mai aproape de fața ta și va fi observat cu siguranță. Fiind o zonă micuță a urechii, se potrivește foarte bine cu bijuterii mai mici și foarte simple, care îi încurajează pe toți să se uite de mai aproape. Din secțiunea noastră poți alege nenumărate modele prin care să-i uimești pe toți cei din jurul tău.
Un piercing de tragus stă la intersecția dintre rafinament și îndrăzneală, este o declarație de modă care nu poate fi ignorată. Este acel detaliu minuscul care-ți completează ținuta, scânteia care aprinde artificiile întregului tău outfit. Desigur, acest tip de piercing, prin complexitatea lui, se asortează bine cu alte accesorii de ureche mai extravagante, așa cum Zoë Kravitz demonstrează adesea prin combinațiile ei uimitoare.
Ca alternativă, piercingul anti tragus se situează pe diagonală de tragusul obișnuit, chiar deasupra lobului, și face loc unor bijuterii mai extinse, dacă ți se potrivesc. Acestea fiind spuse, ambele îți permit să combini bijuteriile într-un piercings de tragus dublu creativ care îți arată personalitatea, fără îndoială la modă.
Avem multe comori discrete în colecția noastră cercei tragus, labrete și barbell. Aceste tipuri de bijuterii sunt ideale pentru tragus pentru că sunt disponibile în dimensiuni mici. Totuși, fiecare model are vibe-ul lui și curând îți vei găsi pietrele potrivite pentru piercingul tău.
Optează pentru un look minimalist cu un cercel fără sudură, în culorile auriu clasic sau lucios, sau poate condimentat cu ceva mai funky, cum ar fi varianta curcubeu. Dacă vrei strălucire și scântei, îți va plăcea un rând de pietre pe lateralul cercelului, care va capta lumina din jurul tău și va atrage atenția discret. Sau ce-ar fi dacă ai merge până la capăt cu un labret multicolor cu ? Ca să arăți cine e Regina.
Oricare ar fi stilul tău personal, avem ceva super pentru tine în orice situație. Uită-te pușin și te vei convinge.
Piercing tragus - întrebări frecvente
Care este dimensiunea standard a bijuteriilor de tragus ?
Pentru cerceii de tragus și potcoave, grosimea standard este 1.2 mm, iar diametrul variază de obicei între 6 și 8 mm. Cu cât este mai lai cercelul, cu atât mai puțină presiune pune pe piercing datorită unei curburi mai lente, însă ocupă de asemenea, mai multe spațiu. Cel mei mult cercel pentru tine este cel mai confortabil pentru urechea ta. Dacă ai dubii, cere-i sfaturi piercierului din zona ta.
Pentru labrete și barbell, grosimea și lungimea standard ale barei sunt 1.2 mm and 6 mm. Un barbell, fie că e drept sau curbat, are o câte o bilă la fiecare capăt și ocupă mai mult spațiu în tragus decât un labret care are o bază plată. Dimensiunea standard a bilei este 3-4 mm.
Reține că dacă porți bijuterii mai subțiri decât gaura piercingului, aceasta se va micșora, ceea ce va îngreuna situația pentru cerceii și barele mai late pe viitor.
Cât de mult doare un piercing de tragus?
Pe o scară de la 1 to 10, durerea pe care o simți când îți faci piercing în tragus este 4. Deci doare puțin, dar cu siguranță vei supraviețui și te vei bucura că ți l-ai făcut. Desigur, e necesar să-și faci piercing numai la un piercer profesionist în care poți avea încredere și care urmează procedura corectă.
Cât durează până se vindecă piercingul meu de tragus?
În general, cartilajul nu este atât de moale ca lobul urechii și durează mai mult să se vindece. Perioada inițială de vindecare a piercingului de tragus este de 6-12 luni, dar poate dura mai mult dacă nu este bine îngrijit. Asigură-te că îți protejezi piercingul de infecții și presiune inutilă.
Cum îmi îngrijesc piercingul de tragus în perioada de vindecare?
În perioada de vindecare inițială curăță-ți piercingul de două ori pe zi: o dată cu apă și săpun delicat și o dată cu soluție salină. De fiecare dată, evită să-ți atingi pielea până la vindecarea completă, altfel, ai putea să-ți provoci o infecție sau o iritație. Nici măcar nu-ți schimba sau scoate bijuteriile.
Ai grijă să nu dormi pe urechea în curs de vindecare. Multe persoane își fac piercing de tragus doar într-o ureche, dar dacă vrei să ai în amândouă, ar trebui să o lași pe prima să se vindece înainte să ți-l faci și pe al doilea, pentru confortul tău. În acest fel putea de asemenea să vorbești la telefon, să poți o cască în ureche, etc. în urechea fără piercing pe durata vindecării.
Cum îmi schimb bijuteriile de tragus ?
Pe parcurs ce piercingul se vindecă, ar trebui să lași la locul ei bijuteria pusă de piercier. O barbell dreaptă sau un labret sunt de preferat unui cercel sau unei bări curbate, pentru că se adaptează mai bine în caz de umflături. Odată ce este complet vindecat, le poți schimba cum dorești.
Schimbatul bijuteriilor de tragus poate fi puțin pretențios din cauza localizării restrictive. Asigură-te că ești familiar cu mecanismul de închidere specific al bijuteriilor tale înainte să le porți. Majoritatea produselor noastre au mecanisme de închidere foarte ușor de folosit, cum ar fi cerceii cu balama sau barbell și labrete cu fir intern care se deschid și închid ușor din partea din față a tragusului.
Întotdeauna spală-ți mâinile înainte să-ți schimbi bijuteriile și nu lăsa niciodată piercingul gol, pentru că se poate închide repede, suficient cât să-ți fie greu să inserezi noile bijuterii.
Cum îmi curăț bijuteriile de tragus?
Fiecare dintre bijuteriile noastre de piercing ar trebui curățată prin ștergere ușoară cu o lavetă din microfibră care nu a fost tratată cu niciun tip de chimicale. Este atât de simplu și totuși, face diferența când vrei ca bijuteriile tale frumoase să arată în cea mai bună formă.
Care este cel mai bun material pentru bijuteriile de tragus?
Întotdeauna recomandăm bijuteriile din titan pentru piercinguri noi, la fel și PTFE sau bioplast pentru că sunt prietenoase cu pielea ta, mai ales dacă ai alergie la nichel. Altfel, aurul de 14 ct sau oțelul chirurgical sunt de asemenea alegeri stilate, perfecte.