Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel segmentat în multiple culori

37,00 Lei
în stoc

Poate cauți un nou cercel pentru sept, sprânceană, sân, sau piercing-ul intim. În acest caz, poți folosi acest cercel infinit într-o varietate de piercing-uri; va arăta superb în toate.

Acest cercel infinit vine are un segment închis/deschis incredibil de ușor de inserat în piercing. Este un mecanism deștept și la îndemânnă din moment ce nu există nici un risc de a pierde vreo piesă.
Este disponibil într-o mare varietate de culori din care poți alege. Este posibil să selectezi inclusiv mărimea; alege-l pe al tău în funcție de gaura piercing-ului.

Modelele cu o mărime mai mare sunt puțin mai greu de deschis și închis cu degetele. Dacă ai un piercing stretched, îți recomadăm să folosești un deschizător de cercei. Reține că aceste instrumente reprezintă o investiție pe viață pe care le poți utiliza și pentru alte piercing-uri: cu cât sunt mai groase, cu atât este mai dificil să le deschizi și să le închizi. Dacă au dimensiunea encartamentului mare și un diametru mic, este și mai dificil.


Detalii
NavnCercel segmentat în multiple culori
SKURing-94
Modalitate închidereBalama
TypeCercel cu balamale
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Buric, Labia, Capișon clitoridian, Prințul Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc, Stretching
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel segmentat în multiple culori
Rating-ul tău
Cercel segmentat în multiple culori