Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

18 Articole

Sortați după
  1. Ulei din arborele de ceai pentru piercing-uri inflamate
    37,00 Lei
  2. Ulei de Jojoba
    54,00 Lei
pe pagină

Produse de îngrijire pentru piercing-uri

Când îți faci un piercing, se formează o rană pe corp, în funcție de locul de pe corp unde îl ai făcut. Ca toate celelalte răni, această rană va dura mult timp până să se vindece. Cu produsele de îngrijire de la magazinul Bodymod poți oferi bijuteriei tale piercing și rănilor tale cele mai bune condiții pentru îngrijire. O rană perfect vindecată oferă un piercing perfect. Mai jos poți citi mai multe despre modul în care cele mai bune produse de îngrijire se potrivesc cu piercing-ul tău.

Care sunt cele mai bune produse pentru îngrijirea de după a piercing-urilor?

Bodymod oferă o varietate largă de produse pentru îngrijirea de după. Avem șervețele de curățare pentru piercinguri, geluri împotriva mirosurilor neplăcute și chiar loțiuni pentru îngrijirea de după a tatuajelor. Unul dintre cele mai iubite produse de către clienții noștrii pentru îngrijirea de după, este crema Holey Butt’r, care este cea mai bună pentru lobul urechii lărgit. O poți folosi în timpul procesului de lărgire ca să previ uscarea, iritarea și îți menține urechea hidratată. Avem de asemenea ulei din arbore de ceai pentru iritații, soluție salină pentru piercing-uri și sprei pentru îngrijirea de după, care este un sprei universal ce poate fi folosit intern și extern.

Sfaturi bune privind igiena

După ce ți-ai făcut un piercing, este important să păstrezi rana cât mai curată posibil. Prin urmare, nu începe să te joci cu piercing-ul tău. De asemenea, nu ar trebui să-ți lași prietenii să-l atingă, deoarece prin simpla atingere, se poate inflama foarte repede. Este important să lași în pace complet piercing-ul, astfel încât totul să poată fi ok. Dacă ți-ai făcut un piercing de buză sau în limbă, nu ar trebui să te săruți cu nimeni decât după două sau trei săptămâni.

Lasă-ți corpul să se vindece natural. Asta nu înseamnă că tu nu-i poți ajuta cursul de vindecare. Curăță zona de 2-3 ori pe zi cu soluție salină pentru piercing-uri, folosind un tampon curat de bumbac. Dacă simți nevoia, îți poți întoarce bijuteria piercing foarte ușor în timpul curățării dar fii sigură să-ți speli mâinile înainte.

Poți exersa, dar fii sigură să eviți iritațiile de exemplu, prin acoperirea piercing-ului de buric sau piercing-ului de sfârc cu un pansament special de piercing și poartă haine prin care îți respiră pielea atunci când faci sport. Asigură-te că-ți lași bijuteria originală până piercing-ul tău este complet vindecat și întreabă-ți piercer-ul să-ți schimbe bijuteria dacă tu nu ești sigur cum să o faci corect.

Dacă decizi să-ți scoți bijuteria piercing, menține zona curată până gaura se închide complet ca să eviți bacteriile să rămână prinse acolo și ca rezultat să-ți cauzeze cicatrici.

Ține toate acestea în minte și ar trebui să ai o experiență extraordinară. Doar amintește-ți că multe piercing-uri au nevoie de o îngrijire diferită. De exemplu, bijuteriile piercing orale sau bijuteriile piercing de sept necesită un mod diferit de îngrijire față de bijuteriile piercing pentru lobul urechii. Informează-te și cere ajutor profesional când simți nevoia.