Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Sare pentru apă sărată artizanală- 5%

Preț special 8,55 Lei Preț standard 9,00 Lei - 5%
în stoc

Apa sărată este una dintre cele mai bune și mai naturale soluții pe care le puteți aplica pe zona piercing-ului dacă aveți probleme cu el. Cu toate acestea, este necesar ca soluția salină să fie septică, adică să nu fie plină de bacterii sau alte impurități care ar putea face mai mult rău decât deja este. Nu utilizați, de exemplu, sare de bucătărie obișnuită, deoarece este adesea albită și aditivată cu iod și nici soluție salină luată direct din mare.

Sarea de mare nu conține aproape deloc iod, prin natura ei, și este, prin urmare, ideală pentru a fi utilizată dacă doriți să vă faceți propria soluție salină izotonică. Sarea de mare poate fi achiziționată în magazinele bio sau puteți să o cumpărați de aici într-o cantitate mică (20 de grame), care totuși este suficientă pentru până la 4 litri de soluție salină.

Cum o poți prepara de fapt? Este de fapt foarte simplu:

  1. Luați aprox. 2,5 dl de apă pură și se adaugă 1,25 grame (1/4 linguriță) de sare în apă.
  2. Apoi, fierbeți apa, și asigurați-vă că sarea s-a dizolvat în apă.
  3. Opțional: Adăugați 2 picături de ulei din arborele de ceai și amestecați bine.
  4. Lăsați apa să se răcească

Apoi amestecul este gata de utilizare și acum puteți "înmuia" piercing-ul în lichid - Faceți asta timp de aprox. 5 minute. Repetați procedura dimineața și seara, până când nu mai există probleme cu piercing-ul.

Puteți face în mod avantajos o cantitate mai mare pe care să o păstrați la rece într-un recipient steril. De fiecare dată când aveți nevoie de lichid, turnați cantitatea dorită într-un alt recipient, astfel încât recipientul principal mare să nu devină "infectat".
Vă rugăm să rețineți că dacă adăugați ulei de arbore de ceai în amestec, amestecul nu trebuie folosit pentru piercing-uri orale. Dacă nu utilizați ulei de arbore de ceai, lichidul poate fi folosit, de asemenea, la piercing-urile orale, cum ar fi piercing-ul limbii.

Dacă nu doriți să vă preparați propria soluție salină izotonică, avem, desigur, și o soluție salină izotonică gata preparată cu o funcție smart de spray.

Detalii
NumeSare pentru apă sărată artizanală
SKUCare-Seasalt
Campanie- 5%
TypeProduse de igienă
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Sare pentru apă sărată artizanală
Rating-ul tău
Sare pentru apă sărată artizanală