BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Despre magazinul BodyMod.ro

În primul rând, am dori să vă mulțumim că ați acordat puțin timp să citiți povestea noastră, despre ce facem și despre ce ne propunem. Pe scurt, fără dumneavoastră, vizitator sau client al site-ului nostru, nu ar exista aici nici un site web in lume.

De ce numele magazinului este BodyMod.ro?

Când s-a luat decizia de a crea un magazin web, nu a existat o dezbatere complexă. Magazinului i s-a dat numele BodyMod.ro, deoarece magazinul aparține probabil celui mai mare portal web pentru toți cei care iubesc decorarea corporală.

Magazinul BodyMod.ro face astfel parte dintr-o comunitate largă și deschisă, iar ideea a fost crearea unui magazin web cu livrare rapidă, prețuri mici și un serviciu pentru clienți de cinci stele. Magazinul online ar fi trebuit să fi fost în primul rând pentru utilizatorii inițiali, dar astăzi magazinul a crescut mult mai mult și este destinat oricui este interesat de piercing și lărgirea piercing-urilor.

Cât de vechi este magazinul BodyMod.ro?

În acest moment magazinul BodyMod.ro este o noutate pe piața locală. Totși istoria brandului BodyMod începe de prin anul 2010. Mai precis 18 ianuarie 2010 a fost data intrarii pe piață a brandului BodyMod. De atunci, prin muncă asiduă și perseverență, prin oferirea unor produse și servicii de calitate, am ajuns la un nivel multinațional. Ne dorim ca și în România să oferim clienților noștri experiența acumulată în domeniul piercing-urilor.

Aici suntem astăzi

La începutul proiectului erau trei parteneri. Astăzi magazinul se concentrează 100% pe vânzări de decorațiuni corporale online. Cu ceva timp înainte, pentru o scurtă perioadă de timp, ne-am ocupat și cu organizarea de Târguri de Tatuaje și am avut și câteva studiouri de piercing. Deși ne-am retras din organizarea târgurilor de tatuaje și piercing, BodyMod sponsorizează încă două din cele mai mari evenimente de profil. Studiourile de piercing au fost vândute iar din cei trei parteneri inițiali au mai rămas doi. Compania originală deținută de BodyMod.dk (Webforums Online) a fost absorbită de compania principală Blue Monkeys In Space ApS.

Despre ce maimuțe albastre vorbiți? Numele companiei din spatele magazinului BodyMod.ro este Blue Monkey's In Space ApS, iar chestia e că, pe scurt, nu am vrut să ne numim BMS ApS pentru că Blue Monkeys sună mai distractiv, nu-i așa!?

Deci dacă credeați că suntem lipsiți de simțul umorului, gândiți-vă la asta. Magazinul BodyMod.ro este operat în prezent dintr-o mică clădire de birouri lângă o zonă verde. Nu avem mulți angajați, dar ne distrăm și este o plăcere să lucrăm cu oameni care, asemenea, iubesc piercing-ul și lărgirile de piercing zilnic :)

Astăzi, Bodymod.ro este un magazin online pur-sânge cu tot ceea ce implică asta. Inclusiv cu 5 stele din 5 obținute de la Trustpilot, aprobare PBS/Nets pentru primire plăți prin Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron și Maestro, serviciul de relații cu clienții prin chat, telefon și e-mail, câteva mii de bijuterii piercing și un website cu multiple informații complete despre piercing-uri. 

Scopul magazinului BodyMod.ro

În opinia noastră, astăzi este foarte ușor să fii înșelat pe internet. Chiar dacă plățile cu carduri de credit oferă un nivel ridicat de securitate, acestea nu vă asigură și împotriva facturilor vamale neașteptate, a calității proaste, a serviciilor proaste pentru clienți sau a lipsei totale a acestora,  a acelorași timpi lungi de livrare, a produselor dăunătoare etc.

Experiența pe care o vei avea la BodyMod.ro este nemaiîntânită.

Servicii bune, livrare rapidă și prețuri atractive

Pentru că în pofida dificultăților unei afaceri de profil, nu înseamnă că nu putem furniza servicii bune, livrare rapidă și prețuri scăzute. Ne dorim să va facem să zâmbiți apelând la serviciile noastre. Și nu este o minciuna, acesta este chiar scopul nostru declarat. 

De aceea, ne mândrim cu cele 5 din 5 stele de pe Trustpilot, pe care le-am primit de la aproape 500 de clienți diferiți. În plus, există o mulțime de comentarii pozitive asupra produselor noastre. Aceste se datorează, nu în ultimul rând, design-urilor delicioase, dar și prețurilor mici pe care le putem oferi.

Deci, cu cât comandați mai multe produse, cu atât mai mult putem livra și cu atât mai mult veți plăti mai puțin. Este un cerc pozitiv încântător pe care îl iubim cu adevărat.

Putem face ceva pentru tine?

În cazul în care nu este deja clar, ne iubim clienții și vizitatorii de pe acest site. Deci, dacă ai niște dorințe speciale pentru o bijuterie piercing, sau poate ai doar câteva întrebări sau poate vrei doar să știi orice altceva am omis noi să prezentăm, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și întrebările nu costă niciodată nimic :)

Puteți contacta serviciul nostru pentru clienți, fie prin chat live, telefon sau prin e-mail.. Vă facem legătura aici 
Asta e tot ce vă putem spune pentru moment :)

 

Cu cele mai bune sentimente
BodyMod.ro