Despre magazinul Bodymod

Se încarcă...

Bodymod este unul dintre brandurile de bijuterii cu cea mai rapidă expansiune din Europa şi care se extinde rapid la nivel mondial. Ne-am început călătoria în Danemarca în 2005. Am găzduit convenţii şi un forum online pentru a crea o comunitate transparentă atât pentru profesionişti cât şi pentru oamenii pasionaţi de exprimarea de sine prin decorarea propriilor corpuri.

Pasiunea noastră pentru piercing-uri şi interesul crescut din partea comunităţii ne-a determinat să ne concentrăm pe vânzarea online a bijuteriilor de înaltă calitate. La scurt timp, s-a nascut Bodymod, magazinul online de piercing-uri.

Povestea Noastră

Bodymod ca retailer a fost lansat în partea de sud a Danemarcei pe 18 ianuarie 2010. Cei doi fondatori ai noștri, Janus și Jeppe, au muncit mult să construiască compania înainte de această zi. Au mixat cuvântul ‘Body’ și ‘Modification’ pentru a-şi exprima pasiunea pentru decorarea corpului după bunul plac; aşa s-a născut Bodymod. Când primele comenzi au venit în acea dimineaţă, au fost încântaţi. Anii au trecut, iar Bodymod este acum un brand consacrat, care servește țări la nivel mondial - şi în mai mult de 20 de limbi, inclusiv Română.

Călătoria Bodymod a început întro cameră mică, ca o comunitate online. Din această cameră mică, călătoria a dus la un apartament mai mare, apoi câtre un subsol și mai mare apoi la un birou propriu și un depozit. Astăzi, compania este împărțită din motive logistice și administrative; depozitul fiind manevrat în Germania, și partea administrativă din Malta. În plus față de aceste locații, avem o mulțime de oameni ce își îndeplinesc rolurile cu succes din toată lumea.

În ce credem

Noi la Bodymod apreciem acceptarea, exprimarea de sine, diversitatea, curajul, empatia și originalitatea. Credem că lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii ar fi mai toleranți unul cu celălalt și ar aprecia unicitatea celorlalți. Milităm pentru egalitate și vrem să-i inspirăm pe toți să fie ei înșiși și să exerseze exprimarea de sine în orice fel doresc. Fie că este vorba de tatuaje, bijuterii piercing, machiaj, modă sau orice altă formă de artă.

Inspirăm oamenii să exprime cine sunt.

Echipa Noastră

Echipa noastră este ceea ce face brand-ul nostru extraordinar. La Bodymod suntem pasionați de ceea ce facem, suntem deschiși către idei noi și suntem foarte comunicativi când vine vorba de rezolvarea problemelor. Noi credem în sinergii. Echipa noastră este situată în toată lumea. Unii dintre angajaţii noştri consolidează echipa din Malta, alții din Hong Kong sau din Suedia, sau Portugalia. La asta ne referim când spunem că lumea este literarmente casa noastră.

Angajamentul Nostru

Când vine vorba despre bijuteriile piercing, ne place să ne depășim limitele. Oferim multe modele unice şi multiple materiale de înaltă calitate (titan, oţel chirurgical, aur de 14 carate, materiale organice etc.). Ne străduim să servim oamenii din toate domeniile vieții. Parcurgând site-ul nostru, vei găsi bijuterii perfecte pe care le poți folosi pentru a te decora din cap până în picioare.

Scopul nostru principal este să oferim servicii excelente clienților noștrii şi bijuterii de înaltă calitate, la un preţ accesibil. Îți garantăm:

  • Asistență pentru clienți excelentă
  • Amprentă de carbon redusă asupra mediului
  • Plăți sigure
  • Livrare sigură

Îți mulțumim că ne-ai ales, navigare plăcută!