Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE

Nas

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Culoarea pietrei
Grosimea firului
Diametrul inelului

Articolele 1-45 din 261

Sortați după
 1. Cercel cu rând dublu de pietre transparente
  44,00 Lei
 2. Cercel din titan cu balama și model tip diamant
  0,00 Lei
 3. Barbell circular din titan cu bile fațetate
  64,00 Lei
 4. Stud nazal L în diverse stiluri și culori
  24,00 Lei
 5. Șurub de nas cu piatră prinsă în gheruțe
  49,00 Lei
 6. Potcoavă cu bile
  14,00 Lei
 7. Cercel de sept cu model spiralat
  49,00 Lei
 8. Șurub nazal din titan
  34,00 Lei
 9. Șurub nazal din oțel chirurgical cu pietricele în diverse culori
  19,00 Lei
 10. Cercel nazal din titan
  24,00 Lei
 11. Cercel segmentat din titan cu balama
  49,00 Lei
 12. Cercel nazal din aur de 14k
  179,00 Lei
 13. Cercel nazal L într-o varietate de culori
  14,00 Lei
 14. Cercel segmentat în multiple culori
  37,00 Lei
 15. Cercel clicker de sept cu lanț
  44,00 Lei
 16. Cercel cu balama și fire răsucite
  59,00 Lei
 17. Cercel fără sudură într-o varietate de culori
  9,00 Lei
 18. Barbell circulară din titan cu filet intern
  44,00 Lei
 19. Stud de nas din titan cu piatră
  34,00 Lei
 20. Șurub nazal din titan în mai multe modele
  34,00 Lei
 21. Cercel de sept cu piatră opal și model lănțișor
  79,00 Lei
 22. Stud nazal cu piatră
  9,00 Lei
 23. Cercel cu fațetă elegantă din titan
  64,00 Lei
 24. Cercel mic de nas în culori la alegere
  14,00 Lei
 25. Potcoavă din titan cu țepi
  39,00 Lei
 26. Potcoavă cu filet intern și pietre rotunde
  44,00 Lei
 27. Cercel din titan cu balama și rând de pietre
  124,00 Lei
 28. Cercel cu balama și efect de cercel dublu
  74,00 Lei
 29. Suruburi nazale diverse modele
  9,00 Lei
 30. Potcoavă neagră mat cu țepi
  19,00 Lei
 31. Potcoavă din titan
  39,00 Lei
 32. Suruburi nazale cu cupole in diverse culori
  9,00 Lei
 33. Cercel din titan cu balama și țepi
  59,00 Lei
 34. Clicker de sept cu pietre în formă de blazon
  69,00 Lei
 35. Cercel simplu incomplet din titan
  18,00 Lei
 36. Surub nazal din aur de 14k diferite modele Surub nazal din aur de 14k diferite modele -30%
  Surub nazal din aur de 14k diferite modele
  83,30 Lei începând de la 119,00 Lei -30%
 37. Potcoavă culoare negru mat
  19,00 Lei
 38. Potcoavă din titan cu filet intern în diferite culori
  54,00 Lei
 39. Cercel triunghiular din titan cu balama
  44,00 Lei
 40. Cercel spirală fără sudură
  14,00 Lei
 41. Cercel segmentat cu balama din titan cu arc mare orientat spre exterior
  74,00 Lei
 42. Cercel clicker de sept cu design labirint
  49,00 Lei
 43. Șurub nazal din aur masiv de 14 carate cu piatră
  149,00 Lei
 44. Opritor de sept simplu
  14,00 Lei
 45. Cercel captiv cu bilă fixă
  19,00 Lei
Pagină
pe pagină

Piercing de nas

Bun-venit în minunata lume a piercingului de nas! Aici vei găsi nenumărate bijuterii superbe care să te ajute să te exprimi și să fii văzut așa cum ești tu. Colecția noastră vastă de accesorii pentru nas este o adevărată comoară care te așteaptă numai pe tine, așa că fă-ți de cap și explorează nenumăratele stiluri disponibile. Vei descoperi curând accesoriul perfect pentru stilul tău personal.

Nimic nu îți anunță mai mult prezența decât un piercing de nas. În mod natural, acesta stă exact în mijlocul feței tale și fără îndoială va atrage atenția. Dar cu siguranță nu este ceva deranjant, ci mai degrabă elegant și șic, pentru că îți face chipul să strălucească, așa că nu mai aștepta și explorează multitudinea de oportunități ale bijuteriilor de piercing!

Piercing NasPiercing Nas

Tipuri de piercing de nas

Mai întâi, să facem o clasificare a tipurilor de piercing de nas: nară, sept și puntea nasului. Toate au în comun acea vibrație artistică specială prin care un piercing în nas îți luminează întreaga față. O bijuterie frumoasă pentru nas îți subliniază trăsăturile, în special buzele și ochii. Ea poate înlocui de una singură machiajul sau chiar o coafură - bijuteria potrivită creează cu ușurință un centru de farmec care emană stil în tot ceea ce o înconjoară. La naiba, chiar și prietenii tăi vor arăta mai bine când vor sta lângă tine!

Fiecare dintre aceste trei tipuri de piercing de nas are caracteristicile proprii. Piercingul de nară are cea mai lungă istorie și a fost o parte importantă și faimoasă a tradiției indiene din timpuri vechi până în ziua de azi. El stă pe una dintre nări și creează un stil excentric, asimetric, care este drăguț și formidabil în același timp. Dacă porți un cercel de piercing pentru nas, acesta înconjoară marginea superioară a nărilor, dar poți alege și un labret drăguț pentru un aspect mai subtil, dar la fel de eficient. Ambele sunt variante foarte populare și este posibil să vedem foarte multe stud-uri de nară împodobite cu pietre strălucitoare pentru o prezență cu atât mai șocantă. Nu poți da greș cu o asemenea declarație de modă incendiară. Trebuie doar să decizi în ce nară să-ți faci piercing, cea stângă sau cea dreaptă. Katy Perry are unul în nara dreaptă, iar Kesha, în cea stângă - tu ce crezi?

Piercing In NasPiercing In Nas

Deși istoricul lui este mai puțin cunoscut, piercingul de septum este cel mai cunoscut piercing de nară de azi. Peretele cartilaginos aflat între cele două nări este cel străpuns, permițând unui cercel de nas sau unei potcoave să iasă de sub fiecare nară în perfectă simetrie. Acest piercing era asociat cu mișcarea punk sau bulls (deși ultimul este mai degrabă asociat cu desenele animate). Cu toate acestea, piercingul de septum este extrem de răspândit și vei vedea că multe persoane foarte diferite între ele îl poartă (ai văzut cât de bine arată Zendaya cu al ei?). De fapt, acesta a devenit unul dintre cele mai căutat tipuri de piercing. Ca semn distinctiv al puterii și independenței, un septum poate face minuni pentru stilul oricui, deci trebuie doar să fii tu.

În cele din urmă, piercingul de punte a nasului trece chiar prin puntea nasului, în caz că nu ai ghicit deja. Deși practic nu poți purta un cercel în el, acest tip de piercing este cu singuranță făcut pentru barbelle. Capetele barei ies din fiecare parte a punții nasului. Deci, la fel ca în cazul celui de sept, el este dispus simetric, dar mult mai sus pe chipul tău. Piercingul de punte a nasului stă foarte des între ochi și este un mod fantastic de a-i face să iasă în evidență.

Cercel NasCercel Nas

După cum poți vedea, cu toate aceste moduri diferite de a-ți decora nasul, poți folosi tot felul de bijuterii pentru piercing. Iar noi le avem pe toate, pregătite pentru a te bucura. Ne propunem să fim magazinul tău preferat de piercing pentru nas, așa că am făcut tot ce ne stă în putință pentru a-ți face experiența de cumpărături de neuitat. Indiferent de designul, mărimea, culoarea sau materialul la care visezi, noi îl vom face să devină realitate. Pur și simplu fă click pe diferitele tipuri și explorează infinitele posibilități pe care ți le punem la dispoziție.

Ultimele tendințe în piercingul de nas

Piercingul de nară este, poate, mai dorit ca niciodată în acest moment și e super haios să vezi cât de creativi sunt oamenii când e vorba de stiluri. Poți să iei în considerare un piercing de nară mai înalt, care este ca unul normal, dar care stă puțin mai sus. Datorită poziției sale, cerceii nu merg foarte bine cu el, dar stud-urile pot da un look ușor mai proeminent.

De asemenea, unele persoane experimentează cu multiple piercinguri de nară și pot purta, de exemplu, un cercel pe o parte și un stud pe cealaltă parte pentru un echilibru vizual superb. Sau chiar doi cercei pe aceeași parte. Joacă-te, combină, asortează și creează un ansamblu care e numai despre tine.

Când vorbim despre piercingul de sept, se poartă bijuteriile simple și delicate, un pic altfel și surprinzătoare, cum ar fi o răsucire propriu-zisă în circumferința cercelului, țepii mereu populari sau o formă funky a cercelului, cum ar fi cea de .

Dacă-ți place un stil un pic mai îndrăzneț, fie că vorbim despre nară sau sept, uită-te la colecția noastră de bijuterii mai extravagante. S-ar putea să găsești adorabil acest , care-și semnalizează singur prezența.

Piercing Nas AurPiercing Nas Aur

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: Cum îți îngrijești piercingurile de nas

Care sunt dimensiunile standard pentru bijuteriile de nas?

Pentru piercingurile de nară, grosimea standard a bijuteriilor, fie că vorbim despre un cercel de nas sau de un stud, este de 0.8 mm. Pentru sept, ea este 1.2 mm. Totuși, nu există un standard pentru lungimea stud-urilor sau diametrul cerceilor, pentru că ele depind foarte mult de anatomia ta.

Bijuteriile pentru piercing de punte a nasului au, de obicei, grosimea de 1.6 mm și lungimea, 12-16 mm în funcție de anatomia ta. Deși dimensiunea bijuteriilor pentru puntea nasului este o chestiune de gust, este important ca bijuteriile pentru puntea nasului să nu fie prea lungi, pentru a nu-ți invada câmpul vizual.

Cât de dureroase sunt piercingurile de nas?

Atunci când ne referim la durerea resimțită atunci când îți faci un piercing, piercingul de sept este la 6 din 10. Deci doare puțin, dar vei treci peste asta, nu-ți face griji. Mult mai tolerante la durere sunt piercingurile de nară sau de punte a nasului, cu 2 din 10, așa că aproape nu ai de ce să te temi.

Cât timp durează până se vindecă un piercing de nas?

Perioada de vindecare variază foarte mult de la un tip de piercing la altul. Cel cu perioada cea mai lungă de vindecare este piercingul de nară, cu 6-12 luni timp de vindecare. Puțin mai scurtă este perioada de vindecare a celui de punte a nasului, 4-8 luni, și cea pentru piercing de sept, numai 2-4 luni. Aceste diferențe ar putea fi un factor important de decizie în cazul tău, dar ar fi bine să-l alegi pe cel care te atrage cel mai mult.

Pierce In NasPierce In Nas

Cum îmi îngrijesc piercingul de nas în perioada de vindecare?

Mai întâi, ar trebui să-ți cureți piercingul în curs de vindecare foarte atent în fiecare zi. Îți recomandăm să faci acest lucru de două ori pe zi. Folosește apă și săpun delicat, cum ar fi cel pentru copii sau cel intim, pentru o curățare și soluție salină pentru a doua curățare, în aceeași zi, dar mai târziu. Apa și săpunul îți curăță piercingul pentru a preveni infecția, iar soluția salină ajută la uscarea secreției în exces a rănii.

Apoi, ar trebui să nu-ți atingi niciodată piercingul în curs de vindecare, cu excepția momentelor în care îl cureți, și nici să nu-l lași să intre în contact cu alte obiecte, cum ar fi hainele. Lasă-l în pace pentru a nu irita sau infecta piercingul, fapt care nu va face decât să încetinească timpul de vindecare.

Cât de repede se închide un piercing de nas?

Toate piercing-urile tind să se micșoreze dacă-ți scoți bijuteriile un timp mai lung. După ce se încheie perioada de vindecare, ele nu se vor închide complet, dar poate fi dificil să inserezi bijuteriile mai târziu. Acest lucru este valabil mai ales în cazul piercing-ului de nară, care se închide foarte repede dacă este lăsat liber. Până la urmă, nasul tău este o cale importantă prin care i se permite aerului din exterior să intre în sistemul tău, așa că, imediat, corpul tău va tinde să închidă micuța ”nară suplimentară”. Un piercing sept nu se închide atât de repede, dar poate deveni foarte complicat să îți pui o bijuterie nouă, și s-ar putea să ai nevoie de un piercer profesionist pentru a găsi orificiul.

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.