Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Banane Pentru Piercing Banane Pentru Piercing

Banane Pentru Piercing

Navighează selecția noastră largă de banana piercing trendy, disponibilă în diferite lungimi și grosimi ale firului

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Culoarea pietrei
Grosimea firului
Lungime

43 Articole

Sortați după
 1. Barbell curbată din titan
  34,00 Lei
 2. Opritor curbat transparent
  9,00 Lei
 3. Barbell curbată cu model pavat cruce
  39,00 Lei
 4. Barbell curbată din PTFE diverse culori
  9,00 Lei
 5. Cercel de buric cu piatră mare și floare drăguță în vârf
  159,00 Lei
 6. Barbell curbată cu bile metalice
  14,00 Lei
 7. Bară curbată neagră cu țepi Bară curbată neagră cu țepi -50%
  Bară curbată neagră cu țepi
  9,50 Lei începând de la 19,00 Lei -50%
 8. Cercel de buric cu pietre și lanțuri
  69,00 Lei
 9. Cercel de buric cu marchize
  59,00 Lei
 10. Barbell curbată din titan cu filet intern și pietre la capete
  54,00 Lei
 11. Barbell curbată cu floare din pietricele
  39,00 Lei
 12. Barbell curbată din aur de 14 carate cu piatră
  319,00 Lei
 13. Cercel de buric cu pietre baghetă
  99,00 Lei
 14. Cercel de buric din titan cu pietre încrustate care atârnă
  104,00 Lei
 15. Cercel de buric din titan cu fir interior
  64,00 Lei
 16. Bară curbată cu model inimă în vârf
  39,00 Lei
 17. Barbell curbată cu aripi de înger și bilă
  29,00 Lei
 18. Bară curbată cu piatră centrală în mai multe culori
  44,00 Lei
 19. Barbell curbată cu un fluturaș din pietre
  39,00 Lei
 20. Bară curbată din titan cu piatră
  59,00 Lei
 21. Barbell curbată cu filet interior și piatră rotundă
  44,00 Lei
 22. Bară curbată din titan cu filet interior
  44,00 Lei
 23. Bară curbată negru mat
  24,00 Lei
 24. Bară curbată culoare negru mat cu țepi
  24,00 Lei
 25. Tijă curbată culoare negru mat cu pietre
  29,00 Lei
 26. Tijă curbată din aur de 14 carate cu pietre
  309,00 Lei
 27. Bară curbată din aur de 14 carate
  324,00 Lei
 28. Barbell curbată din aur roz cu pietre transparente
  29,00 Lei
 29. Bară curbată placată cu aur roz
  24,00 Lei
 30. Bară curbată cu țepi din titan
  39,00 Lei
 31. Bară curbată cu bile perle
  19,00 Lei
pe pagină

Barbell curbată

Unele dintre cele mai ușor de recunoscut tipuri de bijuterii se numesc barbell curbate. Forma lor ce se curbează ușor este unică și se diferențiază de barbelle drepte și cercei. Uită-te la colecția noastră și descoperă bijuteriile barbell curbate, perfecte pentru tine, fabricate din materiale de înaltă calitate cum ar fi titan, oțel chirurgical sau aur de 14 ct. Îți vei găsi rapid noile preferate și cu livrarea noastră super rapidă, nu va fi nevoie să aștepți mult să te bucuri de ele!

O barbell curbată este fabricată dintr-o bară ușor curbată cu o parte decorativă la un capăt și o bilă la celălalt capăt, pe care o deșurubezi ușor atunci când vrei să-ți pui bijuteria sau să o scoți. Acest mecanism de închidere face să fie o bijuterie de piercing foarte ușor de folosit, iar datorită curburii este ușor de adaptat la multe zone ale corpului tău, ceea ce nu ar fi la fel de ușor în cazul unei bare drepte.

Poate că cea mai comună zonă din corp pe care să porți o barbell curbată este piercingul de buric. O barbell, fiind curbată pe zona adâncită a buricului tău, se potrivește perfect cu această zonă a corpului. Aceste bare (de obicei numite cercei de buric) au un capăt mare și unul mic. Într-un piercing de buric obișnuit, bijuteria este plasată deasupra buricului, cu partea cea mai mare și decorativă în partea de jos. Dar poți de asemenea să ai un piercing de buric inversat, în care bijuteria stă dedesubt,iar partea mai mare stă sus. Multe bare, indiferent de orientare, au piese care atârnă și se revarsă ca să pună în evidență acest tip de piercing fantastic. Avem chiar și bare PTFE care se adaptează schimbărilor corporale din timpul sarcinii. Nimic nu exprimă încrederea mai mult decât un barbel de buric fermecător.

Curved BarbellCurved Barbell

O altă zonă populară în care să porți o barbell curbată este sprânceana. Acesta din urmă pune decorațiunea pe o parte a feței tale, conferind finețe chipului și făcând senzație în același timp. Din acest motiv, poți face minuni cu un design discret, cum ar fi țepii negri. Din moment ce fața ta de mișcă foarte mult în fiecare zi, ai putea să iei în considerare bijuteriile flexibile ca să te scutești de iritații ușoare, în funcție de trăsăturile și gustul tău.

Aceste barbell curbate se potrivesc cu unele piercinguri de ureche, cum ar fi rook sau daith. Mai puțin comune, dar la fel de drăguțe, le poți purta în piercinguri de tragus sau helix dacă ți se potrivește stilul. Versatilitatea acestui tip de bijuterii îți dă libertatea să experimentezi cu mai multe zone în care să plasezi piercingul, de asemenea să variezi cu dimensiunile. De asemenea, dacă ai mai multe piercinguri de ureche, câteva pietre rafinate în daith pot fi o completare foarte frumoasă a piercingului tău de lob - sau alte combinații pe care vrei să le creezi.

Banana Bijuterii PiercingBanana Bijuterii Piercing

Anumite piercinguri de buză au două ieșiri vizibile pe o linie verticală și sunt așadar piercinguri perfect pentru barbell curbate. Deși în buze se poartă mai ales labrete și cercei, o bară curbată cu bile reflectorizante frumoase este făcută în principiu pentru tine dacă ai un piercing pentru labret vertical. Oricum ar fi, știm că vei fi pe val.

În cele din urmă, nu ar trebui să uităm că majoritatea piercingurilor genitale folosesc ca bijuterii barbell curbate, ceea ce arată că acest tip de bijuterii este mereu plin de surprize.

Cu atât de multe posibile locuri în care să le poți purta, aproape cu siguranță ai un piercing în care ai putea purta o barbell curbată. Poți să creezi atât de multe variante, totul în funcție de gustul tău. În plus, selecția noastră include nenumărate modele individuale din care poți să alegi. Indiferent că te gândești la ceva liniștit sau mai strălucitor și elegant, avem exact ceea ce-ți trebuie ca stilul tău să înflorească.

Analizează toate posibilitățile și alege-ți preferatele acum!

Curved Barbell JewelryCurved Barbell Jewelry

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce dimensiune ar trebui să aleg pentru un piercing în care port o barbell curbată?

Datorită numărului mare de barbell curbate disponibile, dimensiunile bijuteriilor variază considerabil. Acest lucru se aplică mai ales la lungime, care poate fi undeva între 6 și 12 mm. În termeni de grosime, majoritatea barelor curbate au 1.2 mm sau 1.6 mm. Dacă ești vreodată în dubiu în legătură cu ce e mai bine pentru piercingul tău, cere piercerului tău sfaturi detaliate.

Cât cântărește o barbell curbată?

Când vine vorba de barbell curbate, acestea nu cântăresc mai mult decât cele drepte sau bijuteriile de piercing în general. Desigur, depinde mult de material și dimensiune. Titanul este un material ușor, în timp ce aurul și oțelul chirurgical sunt puțin mai grele. Însă și acestea sunt relativ ușoare, chiar dacă alegi o bară neobișnuit de groasă. Lookul va fi mai bombastic, dar nu vei face compromisuri când vine vorba de confort. În definitiv, porți aceste barbell pentru că sunt la modă, nu trebuie să ridici greutăți cu ele.

Banan PiercingBanan Piercing

Unde pot purta o barbell curbată?

Avem barbell curbate în modele și dimensiuni variate, așa că sigur vei găsi ceva care să ți se potrivească, indiferent că ai un piercing în ureche, nas, buză, sprânceană, buric - sau chiar în limbă sau sfârc. Diversitate este numele jocului și toată lumea câștigă cu acest tip de bijuterii de piercing. Și dacă lookul de piercing nu și se potrivește tot timpul, poți purta oricând un opritor și să te întorci la un stil nou sau vechi oricând îți dorești.

Curved Barbell PiercingCurved Barbell Piercing

Cum îți scoți o barbell curbată

Bijuteriile de piercing de tipul barbell curbate sunt foarte comod de pus și de scos. Tot ce trebuie să faci este să deșurubezi bila la un capăt al barei, să treci bara prin - sau să o scoți din piercing și să înșurubezi bila la loc. Asta e tot. Majoritatea produselor noastre au fir intern, ceea ce înseamnă că firul nu îți vei zgâria pielea atunci când bijuteria trece prin piercing - așa că îți poți schimba bijuteriile confortabil cât de des îți dorești și vei arăta mereu așa cum îți dorești.

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.