Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Ustensile Bijuterii Piercing Ustensile Bijuterii Piercing

Ustensile Bijuterii Piercing

Asigură-te că ai pentru piercing ustensile profesioniste, pentru o treabă bine făcută și un look absolut perfect

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare

44 Articole

Sortați după
 1. Saculet pentru bijuterii din organza Saculet pentru bijuterii din organza -30%
  Saculet pentru bijuterii din organza
  3,00 Lei -30%
 2. Forceps pennington
  44,00 Lei
 3. Forceps crestat forester
  44,00 Lei
 4. Clește desfacator cercei sau zale
  92,00 Lei
 5. Ace de piercing Mosquito cu cateter pentru autoeliberare
  4,70 Lei
 6. Ace pentru piercing Play -50%
  Ace pentru piercing Play
  3,00 Lei începând de la 6,00 Lei -50%
 7. Pungi cu fermoar
  43,00 Lei
 8. Tub teacă pentru ac de piercing
  23,00 Lei
 9. Cateter pentru ac de piercing
  3,00 Lei
 10. Ace de piercing sterile curbate
  12,00 Lei
 11. Lacăt pentru piercing-uri mari
  176,00 Lei
 12. Ace de piercing sterile
  6,00 Lei
 13. Pungi sterilizare sigilante autoclave
  60,00 Lei
 14. Ace de piercing Ace de piercing -50%
  Ace de piercing
  76,50 Lei începând de la 153,00 Lei -50%
 15. Pensetă penington crestată
  44,00 Lei
 16. Unealta de inserat ancore dermale
  74,00 Lei
 17. Forceps pennington crestat
  44,00 Lei
 18. Forceps forester
  44,00 Lei
 19. Clește închizator de inele sau zale
  92,00 Lei
pe pagină

Ustensile de piercing

În afară de frumusețea lor, cel mai important lucru atunci când este vorba de piercinguri este relația lor foarte apropiată cu corpul cuiva. Ele sunt mai mult decât accesorii; sunt o parte a oamenilor. Din acest motiv, atunci când îți faci un piercing sau îți schimbi unele bijuterii sunt chestiuni delicate și ar trebui tratate cu grijă și atenție. De cele mai multe ori este nevoie de un instrumentar special pentru piercing, iar noi oferim dor ce este mai bun pentru piercerii profesioniști, cât și pentru clienții non profesioniști. Aceste ustensile pentru piercing corporal sunt esențiale pentru siguranța persoanei care își face un piercing, așa că uit-te la selecția noastră și găsește tot ce îți trebuie în materie de proceduri specifice piercingurilor.

Ustensile piercing profesionale

Cele mai importante ustensile de piercing sunt acele prin care se fac piercingurile propriu-zise în corpul unei persoane. Acestea trebuie să fie durabile și foarte precise pentru această operațiune importantă. Dacă echipamentul nu este pe măsura abilităților artistului, rezultatul nu va fi niciodată la fel de bun, nici în ceea ce privește moda, nici în ceea ce privește siguranța. Cumpără ace de piercing vrac în dimensiunea pe care o dorești și vei fi asigurat pentru următoarele 50 de persoane care își fac piercing.

Avem, de asemenea, o gamă largă de forcepsuri și pensete pentru a menține zona care urmează să fie perforată la locul ei în timpul procedurii propriu-zise de piercing, cum ar fi forcepsul foerster pentru piercinguri de limbă și obraz. Uită-te la acest set de pensete pentru un mix versatil de ustensile care să ajute la realizarea unor piercing-uri dificile, cum ar fi piercing-urile pentru ureche, buric și sfârc. Pentru locuri speciale,un tub receptor este de asemenea cel mai bun prieten al unui ac de piercing pentru că previne orice deteriorare neprevăzută ca urmare a unor mișcări neașteptate sau a împingerii acului prea departe.

Majoritatea acelor noastre au catetere încorporate care să ajute să introduci cu ușurință bijuteriile în piercing. Dar dacă ești fan al acului clasic de piercing atunci când faci minuni cu arta ta, poți în continuare să adaugi un cateter acului tău și să iei ce e mai bun din ambele. Manevrare clasică cu confort maxim la inserarea bijuteriilor. Cum să nu-ți placă?

Instrumente PiercingInstrumente Piercing

Ustensile de piercing non-profesionale

Majoritatea ustensilelor noastre pentru piercinguri sunt destinate utilizării lor de către piercerii profesioniști. Dar altele sunt folositoare și pentru entuziaștii care vor să fie la curent cu tot ce ține de piercinguri. Astfel de produse includ o ustensilă de măsurare prin care să afli dimensiunea bijuteriilor tale. Sunt populare mai multe ustensile pentru schimbarea piercingurilor, cum ar fi pensetele speciale pentru deschis sau închis cerceii cu bilă captivă și pe cei segmentați, care pot fi dificil de manevrat. Mai avem de asemenea o ustensilă pentru utilizări multiple foarte versatilă cu care îți poți schimba orice bijuterii de piercing. Acestea sunt foarte utile dacă îți schimbi des bijuteriile sau câteodată ai nevoie să faci acest lucru foarte rapid, fără să te accidentezi pe tine sau pe micile tale comori.

Aceste ustensile sunt concepute atât pentru profesioniști, cât și pentru orice persoană care are piercinguri, ceea ce înseamnă că sunt ușor de utilizat - de fapt, comoditatea este ideea principală, deoarece acestea reduc toate aspectele plictisitoare sau ciudate ale piercingului și îți permit să te concentrezi asupra a ceea ce este distractiv.

Ustensile Bijuterii PiercingUstensile Bijuterii Piercing

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce ustensile folosesc piercerii pentru shimbarea bijuteriilor?

Depinde foarte mult de locul în care sunt plasate bijuteriile și de tipul lor. De exemplu, labretele au spatele plat și de obicei vârfuri decorative mici, așa că este dificil să le manevrezi fără pensete pentru labrete care sunt și cu și fără caneluri. Dacă nu ții labretul pe loc înseamnă că acesta se va roti cel mai probabil în interiorul piercingului în timp ce încerci să deșurubezi capătul decorativ.

Alt exemplu este un dermal a cărui bază este plasată sub piele, așa că schimbatul vârfului necesită o pereche foarte fină de foarfece cară să țină baza pe loc în timp ce vârful este înlăturat. Fiecare tip de piercing este unic, la fel și echipamentul de piercing necesar pentru o apucare sigură a lor, deși, de obicei, la anumite tipuri de pensete sau clești lucrurile stau puțin diferit.

Ce pot folosi în locul unei cleme?

Dacă trebuie să-ți schimbi bijuteriile piercingului, dar nu ai instrumentele necesare pentru schimbarea piercingului, trebuie să-ți folosești degetele foarte delicat (!) și să te oprești dacă te doare chiar și puțin sau dacă îți este dificil să ajungi la piercing. Nu recomandăm să folosești instrumente de piercing improvizate din obiecte de uz curent, deoarece acestea nu sunt concepute pentru această sarcină și riști doar să te rănești. Dacă nu poți schimba singur bijuteria, mergi la un piercer profesionist. Te vei bucura că ai făcut-o.

Cum îmi scot un cercel de septum dacă nu am clești?

Este cu siguranță posibil să scoți bijuteriile piercing fără niciun instrument. Spunem doar că ajută foarte mult. Un inel de sept nu este, de obicei, atât de dificil de scos sau de pus, mai ales dacă bijuteria are un mecanism de închidere ușor de utilizat. Cele mai multe dintre bijuteriile noastre au așa ceva, cum ar fi un segment cu balama pe care pur și simplu îl deschizi și îl închizi cu un ușor clic.

Același lucru este valabil și pentru cerceii de daith, alt piercing situat într-o zonă îngustă a anatomiei tale. Atât timp cât bijuteriile tale sunt bine concepute și te asiguri că înveți cum funcționează înainte de a le pune, le poți schimba fără probleme fără clești sau alte instrumente de piercing.

Acestea fiind spuse, cel mai bun instrument pentru o astfel de sarcină este o pereche de mănuși chirurgicale. Este nevoie de un pic de practică pentru a le folosi, dar dacă o faci, vei putea să prinzi mult mai bine bijuteria decât cu mâinile goale și, dacă sunt folosite corect, nu vei răspândi nicio bacterie.

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.