Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

45 Articole

Sortați după
 1. Saculet pentru bijuterii din organza
  3,00 Lei
 2. Ace de piercing Mosquito cu cateter pentru autoeliberare
  4,70 Lei
 3. Ace pentru piercing Play -50%
  Ace pentru piercing Play
  3,00 Lei începând de la 6,00 Lei -50%
 4. Pungi cu fermoar
  43,00 Lei
 5. Tub teacă pentru ac de piercing
  23,00 Lei
 6. Cateter pentru ac de piercing
  3,00 Lei
 7. Ace de piercing sterile curbate
  12,00 Lei
 8. Lacăt pentru piercing-uri mari
  176,00 Lei
 9. Ace de piercing sterile
  6,00 Lei
 10. Pungi sterilizare sigilante autoclave
  60,00 Lei
 11. Perforator epidermic
  18,00 Lei
 12. Ace de piercing Ace de piercing -50%
  Ace de piercing
  76,50 Lei începând de la 153,00 Lei -50%
 13. Pensetă penington crestată
  44,00 Lei
 14. Unealta de inserat ancore dermale
  74,00 Lei
 15. Forceps pennington
  44,00 Lei
 16. Forceps pennington crestat
  44,00 Lei
 17. Forceps crestat forester
  44,00 Lei
 18. Forceps forester
  44,00 Lei
 19. Clește închizator de inele sau zale
  92,00 Lei
 20. Clește desfacator cercei sau zale
  92,00 Lei
pe pagină

Ustensile

Arta modificării corpului este folosită de secole. Dar când vine vorba de piercing-uri sau alte modalități de modificare a corpului, abia astăzi avem astfel de ustensile moderne care ne permit să avem cea mai sigură experiență. Dispunerea de echipamente corecte de piercing este una dintre cele mai esențiale părți ale creării piercing-urilor pentru corp. Fiind unul dintre magazinele de piercing online cu cea mai rapidă creștere, Bodymod nu vinde doar bijuterii pentru corp, ci oferă și toate materialele necesare și produsele de îngrijire.

Unde pot cumpăra ustensile pentru piercing?

Le poți cumpăra pe site-ul Bodymod. Colecția noastră de ustensile este perfectă pentru utilizarea profesională, dar avem și cele pe care le poți folosi, ca un iubitor de piercing neprofesionist. Citește mai multe despre ele în secțiunea „Instrumente esențiale nonprofesionale de care ai nevoie”. Suntem dornici să vă ajutăm să găsiți cele mai potrivite furnituri. Dacă tocmai ai străpuns, poți, de asemenea, să ceri piercer-ului tău să îți ofere sfaturi cu privire la ce tip de aparate să iei în viitor pentru a avea grijă de el. Poți găsi majoritatea instrumentelor de care ai nevoie pe site-ul nostru.

Ești un piercer și vrei să cumperi provizii la cel mai bun preț?

Noi, la Bodymod, iubim piercing-urile și vrem să oferim provizii de cea mai bună calitate. Oferim numai ustensile de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că, clienții noștri au cea mai confortabilă experiență. Iată câteva dintre materialele pe care le oferim la Bodymod:

 • Ace, cum ar fi aceste simple ace sterile.
 • Avem, de asemenea, diferite forcepsuri, cum ar fi aceste forcepsuri de ancoră dermice, care sunt foarte utile la schimbarea dermalelor. Poți prinde capul foarte bine și înșurubează-l, apoi înlocuiește-l cu un alt model.

Ustensile non-profesionale esențiale de care ai nevoie

Chiar dacă nu ești un piercing profesionist, poți găsi în continuare produse utile în colecția noastră, cum ar fi:

 • Deschizător de cercei - cel mai des folosit pentru a deschide cercei, în special cele foarte groase. Cerceii cu mărgele captive sunt de asemenea, mult mai ușor de extins cu acest deschizător de inele.
 • Banda de întindere, cunoscută și sub numele de bandă de Teflon, este destinată persoanelor care nu doresc să fie limitate la dimensiunile bijuteriilor care se întind. Banda este subțire; prin urmare, poți decide dimensiunea întinderii. Tot ce ai nevoie este un tunel sau un plug și răsucește banda în jurul lui de câte ori dorești. Folosind banda de teflon pentru a întinde urechile este o formă foarte diferită de întindere a urechii. Necesită răbdare și persistență. După ce înveți să o folosești, vei iubi această metodă.
 • Graficul de măsurare - este util atunci când trebuie să știți dimensiunea bijuteriilor tale.
 • Instrument multifuncțional - te va ajuta să deschizi orice bijuterie și să faci ca procesul de inserție să fie fără probleme.

Tipul de instrument de care ai nevoie pentru a-ți schimba bijuteria depinde de tipul de bijuterii pe care dorești să le schimbi. Instrumentul multifuncțional sus menționat este unul dintre cele mai utile dispozitive, deoarece îl poți utiliza pentru cele mai multe modele.

Ce ar trebui să folosesc pentru dermale?

Dermalele sunt o formă fascinantă de modificare a corpului. Pot fi purtate ca parte a unui design cu un tatuaj sau doar pe cont propriu. Un dermal este un piercing cu un singur punct, deoarece este ținut sub piele cu o ancoră.

Etapele unei proceduri de perforare dermală:

 1. Sterilizare.
 2. Un ac sau un punch dermal este folosit pentru a crea o incizie mică pe piele.
 3. Se introduce jumătatea de jos cu ancora.
 4. Partea de sus este înșurubată pe ancoră și este făcut.

Ustensilele care sunt utilizate de obicei în timpul procedurii sunt un ac special (dimensiunea depinde de locația bijuteriilor) sau punch dermal, un insertor de ancoră dermală și forcepsurile dermale.

Vă recomandăm să ceri piercer-ului tău să îți schimbe bijuteriile după ce dermalul tău s-a vindecat în loc să-l faci singură. Acest piercing este ceva mai complicat și vei dori ca un profesionist să se ocupe de el.

Ce ar trebui să folosesc să schimb un labret?

Cel mai simplu mod de a-ți schimba labret-ul vindecat este să o faci cu o lemă pensetă de labret. Poartă mănuși de cauciuc sau spală-ți mâinile cu dezinfectant și asigură-te că vei curăța bine zona cu soluție salină. După uscarea zonei, ține bine spatele libretului cu ajutorul pensetei. Înșurubează capul cu degetele și schimbă modelul.

Stai în Siguranță

Nu ne putem repeta suficient; utilizarea instrumentelor profesionale este esențială atunci când vine vorba de piercinguri. O gaură care a fost creată folosind un ac de cusut și alte materiale de uz casnic, se poate infecta sau se poate deforma, ceea ce ar duce la îndepărtarea bijuteriilor sau la complicații mai severe. Ustensilele profesionale sunt realizate din materiale care nu sunt numai 100% sigure, dar sunt create în mod explicit cu acest scop. Toate acestea pentru a garanta că, clienții sunt siguri și îngrijiți.

Folosește instrumente profesioniste, sterilizate, menține-te sănătoasă și bucura-te de noile bijuterii pentru corp!