Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Cercei Piercing Industrial Cercei Piercing Industrial

Cercei Piercing Industrial

Descoperă o selecție mare pentru cercel industrial în variate forme, culori, dimensiuni și stiluri

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Culoare
Culoarea pietrei
Lungime

24 Articole

Sortați după
 1. Barbell dreaptă cu bile
  14,00 Lei
 2. Bară dreaptă cu țepi
  14,00 Lei
 3. Barbell industrială în formă de cheie
  24,00 Lei
 4. Barbell industrială cu frunze
  49,00 Lei
 5. Barbell industrial cu 3 pietre și filet interior
  79,00 Lei
 6. Barbell industrială în formă de săgeată
  34,00 Lei
 7. Barbell industrială în zig zag
  24,00 Lei
 8. Bară industrială metalic cu bile acrilice
  14,00 Lei
 9. Barbell industrială cu rând de diamante
  64,00 Lei
 10. Barbell drept cu bile diamantate Barbell drept cu bile diamantate -50%
  Barbell drept cu bile diamantate
  24,50 Lei începând de la 49,00 Lei -50%
 11. Barbell industrială cu model fir răsucit
  19,00 Lei
 12. Tija piercing industrial cu pietrre transparente
  54,00 Lei
 13. Piercing industrial cu 3 steluțe
  19,00 Lei
 14. Barbell industrială cu model copac
  49,00 Lei
 15. Barbell industrială cu aripi de înger
  19,00 Lei
 16. Barbell industrială în formă de șurub
  29,00 Lei
 17. Barbell industrială cu vârf ascuțit și tentacul de caracatiță
  49,00 Lei
 18. Bară industrială cu text
  24,00 Lei
 19. Bară industrială cu model cruce
  19,00 Lei
 20. Barbell industrială cu semnul infinitului
  54,00 Lei
pe pagină

Piercingul industrial

Cine poate refuza un piercing doi-în-unu încrezător? Piercingul industrial de ureche este o forță demnă de luat în considerare, de neignorat și fermecătoare în toată puterea ei. Pune-l și mai mult în evidență pe al tău cu designuri splendide. Alege dintr-o selecție de bijuterii industriale de piercing în culoarea și materialul care ți se potrivesc, inclusiv oțel chirurgical și acrylic. Așa că nu mai sta pe gânduri și descoperă-ți preferatele chiar azi.

Un piercing industrial este cu adevărat unic pentru că e format din două piercinguri de helix unite printr-o bară lungă. Helix-ul este zona curbată din partea de sus a urechii, iar atunci când porți pe ea o bijuterie frumoasă, nimeni nu-și poate lua ochii de la tine. Industrialul este un accesoriu unic care cere respect și care îți permite să-ți spui povestea cu garanția că vocea ta va fi auzită. Unul dintre piercingurile de ureche fabuloase ale lui Miley Cyrus este un industrial, și, în ciuda celorlalte decorațiuni pe care le poartă, iese cu adevărat în evidență.

Industrial PIercingIndustrial PIercing

O bară pentru piercing industrial este o etalare de netăgăduit a curajului de a fi tu însuți. Dacă îți cauți o modalitate super de a demonstra cât de puternice sunt convingerile tale, industrialul este perfect. Iar acest tip de piercing nu numai că realizează o imagine de sine puternică, ci modelul potrivit poate să condimenteze lucrurile și mai mult și să se potrivească cu stilul tău personal. Cea mai simplă bijuterie industrială este o barbell dreaptă, și este o alegere foarte populară și elegantă. Dar s-ar putea să-ți placă ceva mai animat, cu ar fi forma fluidă a ritmului cardiac, sau variantă inteligentă a unei bare drepte, cum ar fi o săgeată cool. Reține că poți, de asemenea, să alegi culori diferite, care schimbă complet look-ul până și celei mai simple bijuterii.

Industrial PierceIndustrial Pierce

Prin natura lor, cerceii industriali sunt aparte, dar poți combina oricând mai mult de un piercing de ureche pentru a fi pe stilul tău. Partea super la piercingul industrial este că deja e un piercing dublu în sine, dar asta doar face mai ușor de asamblat o combinație de trei piese. Poate că un cercel mic, drăguț, este completarea perfectă pentru industrialul tău îndrăzneț, fie în lob, tragus sau chiar în helixul propriu-zis, chiar lângă barbell. Atunci când pui alături mai multe bijuterii care fură toate privirile,îți lași cu adevărat creativitatea să se desfășoare, iar industrial este un tip de piercing atât de special, încât funcționează bine cu aproape orice. Joacă-te și exprimă-te.

Așa că uită-te la colecția noastră de bijuterii pentru piercinguri industriale și îți vei găsi multe. Mulțumită livrării noastre foarte rapide, le vei etala super repede.

Pierce IndustrialPierce Industrial

Cât de mare este orificiul pentru un piercing industrial?

Grosimea standard a unui barbell industrial este 1.6 mm. Lungimea barei depinde de forma urechii tale și de amplasarea exactă pe care ți-o dorești.

De ce se vindecă greu piercingurile industriale?

Durata de vindecare a unui piercing industrial este 6-12 luni dacă îl îngrijești foarte bine. Asta pentru că el stă pe partea dură a cartilajului, care de obicei se vindecă mai greu decât lobul urechii ce este moale. Mai mult, industrialul constă în două piercinguri separate, ceea ce înseamnă dublă expunere la infecții. Așa că e nevoie de foarte multă atenție atunci când ai un industrial în curs de vindecare și asigură-te că îți cureți ambele răni în mod regulat.

Piercing IndustrialPiercing Industrial

Cum îmi curăț piercingul industrial?

Ca în cazul oricărui piercing, îți recomandăm să îți cureți fiecare piercing al industrialului tău de două ori pe zi în timpul duratei de vindecare. Curăță-le o dată cu apă și un săpun delicat și apoi încă o dată cu o soluție salină. Orice secreție ar putea apărea este extrasă de sare, așa că ajută la procesul de vindecare.

Spală-te pe mâini de fiecare dată înainte să le cureți și nu atinge niciodată niciunul dintre piercinguri pentru a evita infecțiile și iritațiile, în general. Îngrijirea necorespunzătoare prelungește timpul de vindecare, așa că fii ai grijă , mai ales că ai două piercinguri de îngrijit.

Cum schimb bijuteriile piercingului meu industrial?

Îți poți schimba barbelul din industrialul tău la fel cum schimbi și celelalte bijuterii. Mai întâi, spală-te pe mâini. Apoi deșurubează bila detașabilă și trage în afară bara înainte să inserezi noua bijuterie și să înșurubezi bine bila acestuia. Unele dintre bijuteriile noastre barbell au fir intern, adică nu afectează țesutul atunci când sunt puse și scoase din piercing. Totuși, cel mai bine este să te familiarizezi întotdeauna cu mecanismul de închidere a bijuteriei tale înainte să o porți, atât spre binele acesteia, cât și al tău.

Nu-ți schimba bijuteria în perioada de vindecare, pentru că ți-ar expune piercingurile la infecții și ar putea conduce la acoperirea de la sine a găurilor. Le poți schimba numai după ce ambele părți ale industrialului sunt complet vindecate. De asemenea, nu lăsa niciodată piercingurile fără bijuterii în ele, întrucât, chiar și după perioada de vindecare, acestea se pot închide puțin.

Piercing Ureche IndustrialPiercing Ureche Industrial