Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Barbell Pentru Piercing Barbell Pentru Piercing

Barbell Pentru Piercing

Navighează selecția noastră largă de barbell piercing, disponibilă în diferite lungimi și grosimi ale firului

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Culoarea pietrei
Grosimea firului
Lungime

Articolele 1-48 din 110

Sortați după
 1. Cercel de ureche cu diferite modele și culori
  14,00 Lei
 2. Bară dreaptă cu țepi
  14,00 Lei
 3. Stud de ureche într-o varietate de modele și culori
  14,00 Lei
 4. Stea și semilună legate printr-un lănțișor
  49,00 Lei
 5. Barbell dreaptă cu bile
  14,00 Lei
 6. Barbell dreaptă din titan
  44,00 Lei
 7. CBR si bară pentru tragus și helix cu lanț
  34,00 Lei
 8. Barbell cu vârf curbat și pietre transparente
  34,00 Lei
 9. Barbell din titan cu filet interior
  49,00 Lei
 10. Cercel de limbă fosforeșcent în 6 culori diferite
  14,00 Lei
 11. Cercel de ureche în formă de șurub
  24,00 Lei
 12. Cercel de limbă din PTFE în multe culori
  14,00 Lei
 13. Tijă piercing dreaptă din titan cu filet interior
  44,00 Lei
 14. Cercel de limbă din bioplastic cu bile strălucitoare
  9,00 Lei
 15. Barbell de sân cu capete fluture
  64,00 Lei
 16. Barbell de sân făcută din titan cu pietre fixe fără filet
  89,00 Lei
 17. Barbell de sân fără filet cu 3 pietre de zirconiu la capete
  104,00 Lei
 18. Barbell de sân ca un pumnal
  44,00 Lei
 19. Cercel de ureche drop cu lanț dublu
  34,00 Lei
 20. Barbell dreapta din aur de 14 carate
  274,00 Lei
 21. Stud de ureche cu pandativ în formă de inimă decorată cu pietre
  44,00 Lei
 22. Barbell flexibilă - perfectă pentru femeile gravide
  29,00 Lei
 23. Barbell industrială în zig zag
  24,00 Lei
 24. Bijuterie pentru piercingul din helix cu model scut
  19,00 Lei
 25. Barbell industrială cu rând de diamante
  64,00 Lei
 26. Barbell cu pandantiv cruce
  34,00 Lei
 27. Cercel de ureche încrustat cu flori și pietre
  54,00 Lei
 28. Cercel de ureche cu bilă și pietre marchize
  44,00 Lei
 29. Cercel de ureche cu floare din opalite și piatră de opal în mijloc
  34,00 Lei
 30. Cercel de ureche cu piatră druzy
  24,00 Lei
 31. Cercel de ureche din aur de 14k cu floare și piatră de opal
  314,00 Lei
 32. Tija piercing industrial cu pietrre transparente
  54,00 Lei
 33. Set piercing de urechi cu pietre opal
  89,00 Lei
 34. Barbell pentru helix cu trei stele
  34,00 Lei
 35. Cercel de ureche model trandafir cu piatră
  24,00 Lei
 36. Cercel de helix cu 3 pietre rotunde în diferite dimensiuni
  34,00 Lei
 37. Barbell industrială în formă de săgeată
  34,00 Lei
 38. Set piercing-uri pentru urechi cu pietre în formă de inimă
  49,00 Lei
 39. Bară industrială cu model cruce
  19,00 Lei
 40. Cercel de ureche cu un rând de trei stele
  29,00 Lei
Pagină
pe pagină

Barbell

Bijuteriile de piercing barbell au trecut testul timpului și sunt la fel de populare ca întotdeauna. Și au și de ce. În ciuda simplității dezarmante, o bară dreaptă este o bijuterie puternică, care te ajută să te autoexprimi, care se potrivește cu majoritatea tipurilor de piercing și vine în toate modelele imaginabile. Uită-te la selecția noastră și vei găsi nenumărate frumuseți din care poți alege, realizate în diferite dimensiuni și din diferite materiale, cum ar fi oțel chirurgical și titan. Odată ce te îndrăgostești cu una sau mai multe dintre ele, livrarea noastră rapidă ți le va aduce înainte să spui “barbell sunt cele mai tari.”

Un piercing de barbell are aceeași formă simplă a barelor pe care este posibil să le știi de la sală - o bară dreaptă cu câte o bilă la fiecare capăt. Dar nu-ți face griji, bijuteriile noastre de barbell sunt foarte ușoare și confortabil de purtat. În loc să transpiri, vei arăta fabulos cu noul tău accesoriu preferat, indiferent când și cum decizi să-l arăți.

Forma simplă face din toate locurile în care îți poți face piercing potențiale piercinguri de barbell. În funcție de lungimea barei unui barbel, cele drepte pot fi purtate în ureche, limbă, sprânceană, sân și piercinguri de suprafață.

Barbell Bijuterii PiercingBarbell Bijuterii Piercing

Mai întâi, în cazul unor barbell foarte mici, ele sunt perfecte pentru lobul urechii și piercingurile de helix ca alternativă la cercei și labrete. Foarte des, acestea au modele foarte frumoase pentru a pune în valoare gustul tău pentru fashion, cum ar fi acest arc de pietre luxuriant care urmează curba urechii tale. Dar forma și culorile pot să fie și ele mai subtile, cum ar fi o serie de stele drăgălașe, care au doar un strop din personalitatea ta stilată.

Cele mai lungi barbell se potrivesc cu piercingul industrial. Acesta constă în două piercinguri de helix conectate de o bară singulară și lungă ce creează o imagine puternică greu de ignorat. Fiind un piercing dublu, industrialul conferă mai multă greutate decorațiunilor tale pentru urechi fără să complice designul bijuteriei. De fapt, bijuteriile industriale tind să fie foarte simple, au doar câteva pietre prețioase sau iau o formă exactă, pentru că tipul acesta de piercing este impresionant în sine.

Barbell Piercing JewelryBarbell Piercing Jewelry

Un barbell pentru piercingul de limbă are doar o bară scurtă pentru ca bijuteria să nu lovească dinții și în general nu împiedică mâncatul. Piercingurile de limbă sunt haioase pentru că nu sunt mereu vizibile, așa că poți alege momentul perfect pentru a surprinde pe cineva cu aceste accesoriu personal. Odată ce o bilă acrilică colorată sau o piatră strălucitoare atrage privirea, nimeni nu mai poate să spună că nu a văzut-o.

Desigur, acest lucru este valabil și pentru piercinguri de sân. Acestea sunt foarte potrivite pentru barbell drepte pentru că lungimea poate fi oricât îți poți imagina. O bară scurtă este de ajuns pentru a arăta încrederea ta, dar dacă vrei, de ce să nu porți ceva care este și mai ușor de observat? Când vorbim despre barbell de sân, ele sunt de două tipuri: barbell obișnuite și scuturi de sân. În timp ce unele barbell obișnuite au capete ce captează privirea cu adevărat, un scut de sân este un barbel cu un design mai complex care acoperă sfârcul mai mult sau mai puțin, asemenea unui scut, care are un potențial foarte mare în autoafirmarea ta.

Barbell PiercingBarbell Piercing

Și în sfârșit, îți poți pune o barbell dreaptă chiar sub piele, ceea ce este cunoscut că . Acesta este un tip de piercing dermal cu două puncte de intrare, unul pentru fiecare capăt al barei. O barbell de suprafață diferă, de asemenea, de alte bare prin faptul că capetele sale sunt înclinate pentru a ieși pe partea superioară a pielii și, de obicei, are găuri care ancorează țesutul pe măsură ce se vindecă. Acest tip de barbell promite o varietate uriașă de poziționări exacte, permițându-ți să-ți dezlănțui creativitatea piercing-ului exact așa cum îți dorești.

Bijuteriile tip barbel sunt extrem de versatile, când vine vorba de poziționare, și indiferent de piercingurile pe care le ai, o barbell se va simți probabil perfect acolo. Acest lucru este valabil atât pentru confort, cât și pentru aspectul lucios. Oferim o mare varietate de modele și găsești ceva pentru toată lumea.

Fie că îți place designul pe care îl are oi bară simplă dreaptă sau preferi mai multe culori și forme, vei descoperi ceva care să-ți oglindească personalitatea și să arate lumii cine ești, cum ar fi aceste tentacule superbe de pe o bară industrială sau un cerc cool pentru un scut de sân stilat. Posibilitățile sunt aproape nelimitate.

Alege mărimea potrivită pentru piercingul tău și pur și simplu ți-ai găsit ceva care să vorbească despre gusturile tale în următorii ani. Abia așteptăm să-ți vedem preferatele în acțiune.

Barbells PiercingBarbells Piercing

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum îmi aleg dimensiunea unei barbell pentru piercingul meu?

Grosimea standard a barelor drepte este de 1,2 mm sau 1,6 mm, în funcție de tipul de piercing în care dorești să îl porți. Lungimea poate fi oricare crezi că este potrivită, deși pentru un piercing în limbă, probabil că vei dori o bară de aproximativ 16 mm lungime (fără a pune la socoteală bilele). Pentru un industrial, ai nevoie de o bară lungă care să ajungă până la nivelul helixului, ceea ce este, evident, o măsurătoare individuală - dar 38 mm s-ar putea să fie foarte potrivit.

Cum îmi scot o barbell din piercing?

Process scoaterii unei barbell, la fel ca inseratul ei este foarte simplu. Trebuie doar să deșurubezi una dintre bile și să impingi bara prin gaura piercingului, apoi să înșurubezi bila la loc.

Barbell Body PiercingBarbell Body Piercing

Pot să folosesc bila de la altă barbell?

Cel puțin un capăt al unei barbell este detașabil prin deșurubare. Dar acest lucru se face mai ales pentru a putea fi inserată în piercing. Dacă bijuteria ta barbell are un capăt decorativ mai special la unul dintre capete în loc de două bile, foarte probabil numai bila de la celălalt capăt poate fi înlăturată. Dacă, totuși, bijuteria ta barbell îți permite să deșurubezi partea cea mai drăguță, cu siguranță poți să o muți la o altă bară atât timp cât bijuteria este egală ca grosime și și firul intern este compatibil. În acest fel, poți experimenta cu bijuteriile tale barbell, piercing după piercing, schimbând capetele cu diferite modele și bare cu diferite lungimi.

Pentru ce se folosesc piercingurile barbell?

Datorită versatilității și formei lor simple, barbellele drepte sunt bijuterii de piercing foarte convenabile, pe care le poți purta în majoritatea tipurilor de piercing. Acest lucru le face să fie o alegere populară și sunt deosebit de bune pentru persoanele care încearcă primul lor piercing pe corp, deoarece bijuteriile sunt ușor de introdus și de scos și, de asemenea, sunt ușor de curățat.

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.