Măsurați-vă bijuteriile de piercing

Se încarcă...

Măsurați-vă bijuteriile de piercing

Dacă aveți deja un piercing și vă doriți o nouă bijuterie, dar aveți îndoieli cu privire la dimensiunile pe care să le alegeți, puteți să vă măsurați la bijuteria dvs. actuală de piercing. Pur și simplu țineți un card de credit sau altă cartelă din plastic în fața ecranului și trageți cursorul astfel încât cartea dvs. de credit să se potrivească cu dimensiunea cardului de credit de pe ecran. Apoi, puteți apăsa diverse pictograme și aflați de ce dimensiuni aveți nevoie.

Grosimea firului

Aici, la magazinul Bodymod, toate dimensiunile noastre (atât diametrul, cât și lungimea și grosimea firului) sunt date în milimetri. Dar, la multe alte magazine on-line, în cea mai mare parte străine, există dimensiuni sub denumirea de „ecartament“, care este echivalentul a ceea ce la noi numim grosimea firului.
Grosimea firului este, de fapt, grosimea tijei, deci, dacă aveți un piercing de limbă, de exemplu, grosimea firului este de 1,6 mm.

Lungimea

Lungimea bijuteriilor noastre este întotdeauna indicată în milimetri, dacă nu se specifică altfel.Lungimea unei bijuterii este măsurată de la un capăt interior la celălalt capă interior. De exemplu, o bijuterie pentru un piercing al limbii este măsurată de la capătul tijei care intră în bilă superioară până la capătul opus al tijei în care intră în bila inferioară. Pentru bijuteriile curbate, cum ar fi piercing-urile de sprâncene și piercing-urile ombilicale, lungimea nu se măsoară de-a lungul arcului, ci în "linia dreaptă" din interiorul unei bile spre interiorul celeilalte bile. Deci, întotdeauna piesa vizibilă.

Diametru

Când vorbim despre diametru, pot exista dimensiuni diferite la care să se facă referire. Adesea, diametrul bilei și diametrul lărgirii sunt utilizate în acest context. 
Ar putea părea ciudat pentru tine să vorbești despre bile cu două vârfuri ascuțite; respectiv, diametrul și grosimea firului. Dar asta se datorează faptului că grosimea sârmei indică ce tijă poate fi potrivită. Grosimea firului (filetat) este de 1,6 mm la bilă, se va potrivi perfect la un piercing de limbă. Dacă este de numai 1,2 mm, va fi prea mică pentru un piercing de limbă, dar se va potrivi perfect în majoritatea labretelor.
La diametrul lărgirii de piercing este mai puțin important că este vorba de diametrul găurii lărgite din lobul urechii.

Pe bijuterii măsoară întotdeauna cel mai subțire loc, care este adesea centrul bijuteriilor. Ai putea aici să indici și lungimea bijuteriei. Deci, cât e lungimea / lățimea / înălțimea. Dar, deoarece această dimensiune variază foarte mult în funcție de cât de mare este diametrul, este dificil să le indicăm la plug-urile/dopurile, tunelurile și taperele noastre. Cu toate acestea, te rugăm să nu eziți să ne contactezi dacă dorești să știi ce lungimea are o bijuterie anume.

Mai jos poți vizualiza ceea ce am descris mai sus. Sub imagini poți citi mai multe despre dimensiunile standardele pentru diferite piercing-uri.

LUNGIME

GROSIME FIR

DIAMETRUL BILEI

LUNGIME

GROSIME FIR

DIAMETRUL BILEI

DIAMETRUL BILEI

GROSIME FIR

LUNGIME

DiameterU

GROSIME FIR

DIAMETRU BILA

DiametrU

GROSIME FIR

DIMETRU BILĂ

DiameterU

 

 

Regulă generală

Există unele standarde atunci când vine vorba de piercing-uri. Printre altele, se spune că toate piercing-urile din zona capului au o grosime de 1,2 mm. Cu excepția piercing-ului de limbă care este de 1,6 mm. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna 100% corect, deoarece unii au buze mai groase decât alții și, prin urmare, pot utiliza de asemenea un labret de 1,6 mm în buze. Unii utilizează de asemenea 1,6 mm pentru piercing-urile din mușchii sprâncenelor. Dar, ca punct de plecare, grosimea firelor la piercing-urile din zona capului este de 1,2 mm.
Mai jos vom încerca să enumerăm cele mai comune dimensiuni unde T = grosimea firului și L = lungimea:

  • Piercing de limbă: T: 1,6 mm. L: 16 mm.
  • Piercing ombilical: T: 1,6 mm. L: 10 mm.
  • Piercing de buze: T: 1,2 mm. L: 8 mm.
  • Piercing de sprâncene: T: 1,2 mm. L: 8 mm. - 10 mm.
  • Piercing nazal: T: 1,0 mm. L: 8 mm.
  • Piercing de sâni/sfârcuri: T: 1,6 mm. L: Variază în funcție de mărimea mamelonului

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.