Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Clește pentru ancoră dermală

139,00 Lei
în stoc

Aici avem un instrument care este aproape indispensabil atunci când ai un piercing tip ancoră dermală.

Cei mai mulți oameni care au o ancoră dermală știu că schimbarea bilei superioare - poate fi o operațiune dureroasă deoarece placa de sub piele se poate roti odată cu bila.
E de la sine înțeles că țesutul de sub piele aderă la plăcuța dermalului în așa fel încât plăcuța devine ”parte a corpului”. Dar atunci când vrei să schimbi bila superioară din vârful dermalului, aceasta poate fi uneori atât de fixată încât ai putea întoarce și placuța de sub piele. Totul poate fi mai ușor acum cu această pensă.

Acești clești sunt, de fapt, cei mai subțiri clești ancore dermice din lume, astfel încât veți putea, ușor și fără dificultate, să apucați bilele superioare și să le strângeți în jurul tijei care urcă prin piele. Cleștii au o lungime de aproximativ 13 cm și o înălțime mai mică de 1 mm și sunt prevăzuți cu o adâncitură în fiecare parte a brațelor de strângere, astfel încât acestea să poată fi fixate pe tija.(Vezi imaginea de mai sus).

Odată ce ați apucat tija, există un mecanism de blocare în clești, ceea ce înseamnă că acesta menține strângerea, astfel încât să puteți deșuruba sau înșuruba ușor bila superioară.

Dacă ai avut probleme la schimbarea bilelor superioare ale ancorelor dermice înainte, atunci aceasta va fi o unealtă perfectă pentru ca această operațiune să se desfășoare fără durere.

Detalii
NumeClește pentru ancoră dermală
SKUTool-19
TypeUstensile
MaterialOțel inoxidabil
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Clește pentru ancoră dermală
Rating-ul tău
Clește pentru ancoră dermală

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.