Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Clește pentru ancoră dermală- 5%

Oferta se încheie în ...
Preț special 132,05 Lei Preț standard 139,00 Lei - 5%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Aici avem un instrument care este aproape indispensabil atunci când ai un piercing tip ancoră dermală.

Cei mai mulți oameni care au o ancoră dermală știu că schimbarea bilei superioare - poate fi o operațiune dureroasă deoarece placa de sub piele se poate roti odată cu bila.
E de la sine înțeles că țesutul de sub piele aderă la plăcuța dermalului în așa fel încât plăcuța devine ”parte a corpului”. Dar atunci când vrei să schimbi bila superioară din vârful dermalului, aceasta poate fi uneori atât de fixată încât ai putea întoarce și placuța de sub piele. Totul poate fi mai ușor acum cu această pensă.

Acești clești sunt, de fapt, cei mai subțiri clești ancore dermice din lume, astfel încât veți putea, ușor și fără dificultate, să apucați bilele superioare și să le strângeți în jurul tijei care urcă prin piele. Cleștii au o lungime de aproximativ 13 cm și o înălțime mai mică de 1 mm și sunt prevăzuți cu o adâncitură în fiecare parte a brațelor de strângere, astfel încât acestea să poată fi fixate pe tija.(Vezi imaginea de mai sus).

Odată ce ați apucat tija, există un mecanism de blocare în clești, ceea ce înseamnă că acesta menține strângerea, astfel încât să puteți deșuruba sau înșuruba ușor bila superioară.

Dacă ai avut probleme la schimbarea bilelor superioare ale ancorelor dermice înainte, atunci aceasta va fi o unealtă perfectă pentru ca această operațiune să se desfășoare fără durere.

Detalii
NumeClește pentru ancoră dermală
SKUTool-19
Campanie- 5%
TypeUstensile
MaterialOțel inoxidabil
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Clește pentru ancoră dermală
Rating-ul tău
Clește pentru ancoră dermală