Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bară curbată din titan cu filet interior-20%

Bodymod Premium

35,20 Lei începând de la 44,00 Lei -20%
în stoc

Dacă vrei să-ți răsfeți piercing-ul cu o bijuterie frumoasă într-un design elegant, atunci vezi această frumoasă tijă curbată. Tija este realizată din titan pur, materialul cel mai sigur pe care îl poți pune într-un piercing. Titanul este, de exemplu, 100% fără nichel și este, de asemenea, utilizat în chirurgie, tocmai datorită gradului său înalt de puritate. Este super durabil și rămâne frumos pentru o lungă perioadă de timp.

Bijuteriile de aici sunt disponibile în diferite dimensiuni, atât din punct de vedere al grosimii, cât și al lungimii. În acest fel, îți poți personaliza bijuteriile să se potrivească perfect cu nevoile tale și cu piercing-ul. O bară curbată poate fi utilizată în mai multe piercing-uri diferite, în funcție de mărimea acesteia. Dimensiunile mai mici, de exemplu, se vor potrivi cu adevărat într-un piercing al sprâncenelor, în timp ce dimensiunile mai mari sunt perfecte pentru sfârcuri și piercing-uri de buric. Cu toate acestea, doar imaginația și mărimea piercing-ului tău stabilesc limitele posibilităților.

Tija este de asemenea prevăzută cu un filet interior, care este cu adevărat la îndemână când bijuteriile trebuie scoase și puse. Aceasta înseamnă că pielea ta nu intră niciodată în contact cu partea cu filet, astfel încât eviți rănile interne.

Detalii
NumeBară curbată din titan cu filet interior
SKUBanana-73
Campanie-20%
BrandBodymod Premium
Modalitate închidereFilet interior
TypeBară curbată
Parte a corpuluiSprânceană, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Isabella, Fourchette, Capișon clitoridian, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc
MaterialTitan
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bară curbată din titan cu filet interior
Rating-ul tău
Bară curbată din titan cu filet interior

Utilizare zilnică

Folosire ocazională

Folosire moderată

Utilizare zilnică

Bijuteria este destinată purtării zilnice. Este foarte puțin probabil să provoace iritații atunci când este purtată în fiecare zi.

Biocompatibilitate

Nu este pentru piele sensibilă

Pentru majoritatea tipurilor de piele

Hipoalergenic

Dacă suferi de alergie la nichel, această bijuterie este sigură pentru tine.

Rezistență la apă

Evită apa

Splash proof

Rezistentă la apă

Bijuteria este concepută pentru a fi rezistentă la apă. Nu ar trebui să se rupă sau să se mătuiască atunci când este expusă la apă sau lichide corporale.

Durata de viață

Semi-rezistentă

Durabilă

Poate dura o viață

Cu o îngrijire și manipulare corectă, poate rezista în colecția ta o viață întreagă fără să-și piardă strălucirea.

Ușurința introducerii / scoaterii

Dificil

Destul de ușor

Ușor de utilizat

Este destul de ușor să pui / scoți această bijuterie. Nu ai nevoie de ustensile, doar de puțină răbdare și mâini sigure.