Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret din titan cu filet intern-20%

35,20 Lei începând de la 44,00 Lei -20%
în stoc

Dacă îți plac bijuteriile din materiale fine de cea mai bună calitate, probabil atunci știi că titanul este cel mai bun pentru bijuteriile de corp. 

Titanul este cel mai pur material pe care îl poți cumpăra pentru piercing-ul tău. Este 100% fără nichel și incredibil de rezistent și robust: va rezista o eternitate.

Așa că suntem fericiți să-ți oferim acest frumos labret din titan. Are un design simplu cu o bilă normală în vârful tijei. Designul inteligent în acest labret este că este filetat în interior. Deci în loc să întorci bila peste tijă, poți înșuruba în exterior vârful prețios. În acest fel, nu riști să-ți rănești pielea delicată când îți pui sau dai jos bijuteria. Filetul intern este unul din cele mai bune investiții când vine vorba de bijuteriile de corp.

Labretul este disponibil în două grosimi diferite și o varietate de lungimi. Este potrivit în multe tipuri de piercing-uri, în funcție de mărimea pe care o ai.

Labretele sunt potrivite mai ales pentru piercing-urile de buză, unde baza plată minimizează riscul de a-ți răni dinții și gingiile. Se potrivește foarte bine în piercing-urile de ureche, precum helix și piercing-ul de tragus sau lobul urechii.

Nu contează unde îl porți, piercing-ul tău va fi întotdeauna deosebit cu un labret făcut din titan adevărat.

Detalii
NumeLabret din titan cu filet intern
SKULabret-92
Campanie-20%
Modalitate închidereFilet interior
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialTitan
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret din titan cu filet intern
Rating-ul tău
Labret din titan cu filet intern