Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel spirală fără sudură -20%

11,20 Lei începând de la 14,00 Lei -20%
în stoc

Acest cercel este o versiune diferită a obișnuitului cerc infinit. Cel obișnuit este o singură piesă de metal cu capete conectate. Această versiune nouă constă în două piese metalice care au fost răsucite, rezultatul fiind un efect de împletitură. Capetele au fost ușor sudate și rotunjite pentru o inserție ușoară în piercing și previne ca părțile să se rupă. 

Capetele cercelului pot fi răsucite să se închidă și să se deschidă, dar îți recomandăm să o faci doar când îl inserezi sau scoți ca să eviți să-l strici.
Îți punem la dispoziție un cercel infinit în trei culori populare: argintiu, auriu și negru. Tu poți alege din diferite diametre și mărimi până la 14g (1.6 mm).

Acest cerc poate fi folosit aproape în orice tip de piercing, trebuie doar să-ți alegi mărimea care se potrivește. Unul din cele mai populare locuri pentru cercei infinit sunt tragus sau buză.

Detalii
NumeCercel spirală fără sudură
SKURing-105
Campanie-20%
Modalitate închiderePrin răsucire
TypeCercel infinit
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Capișon clitoridian
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel spirală fără sudură
Rating-ul tău
Cercel spirală fără sudură

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.