Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel incomplet spirală din aur de 14 carate

209,00 Lei
în stoc

Ești în căutarea unei noi bijuterii piercing dar nu vrei să faci un compromis când vine vorba de calitate? Acest inel sinuos fără sudură este pentru tine! Acest cercel circular este făcut din aur solid de 14 carate, deci poți fi sigură că nu va rugini sau își va pierde culoarea când întră în contact cu corpul tău.

Acest cerc prezintă margini rotunjite, un model răsucit frumos și înainte de toate, un luciu splendid tipic pentru materialul aur solid. Poți alege ce versiune aurie preferi ca tu să iei un cercel care se potrivește perfect cu preferințele tale și culoarea pielii. Acest cercel se deschide și se închide fără efort: răsucește un capăt fără să exagerezi cu puțină forță. Această formă simplă de a deschide și închide permite o inserare ușoară, chiar și pentru cei care nu au multă experiență cu piercing-uri. 


Detalii
NumeCercel incomplet spirală din aur de 14 carate
SKURing-112
Modalitate închiderePrin răsucire
TypeCercel infinit
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Capișon clitoridian
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel incomplet spirală din aur de 14 carate
Rating-ul tău
Cercel incomplet spirală din aur de 14 carate