Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel incomplet din aur de 14 carate

219,00 Lei
în stoc

Keep it simple - acesta este moto-ul acestui cercel infinit care nu are un mecanism de închidere fancy precum închidere cu bile sau hinge. Acest cercel este făcut din aur de 14 carate și consistă într-o singură piesă care ar trebui să fie răsucită să-l deschizi și să-l glisezi în piercing. Am încercat să facem deschiderea dintre capete cât mai mică posibil, mai mică decât în poză. Poza arată că există o deschidere, chiar dacă modelul real arată ca un cercel infinit.

După cum am menționat înainte, acest cercel de 14 carate poate fi ales din mai multe culori: clasicul aur galben sau modernul aurul alb. Ambele conțin aceeași cantitate de aur; doar culoarea variază.

Dacă nu ești familiar cu bijuteriile concept sau crezi că, caratele din acest cercel nu sunt suficiente, am vrea să-ți explicăm de ce aurul de 14k și nu mai mult. Aurul pur de 24 de karate, dar materialul este prea moale pentru bijuteriile piercing, și s-ar îndoi. De aceea aurul amestecat cu alte metale îl face mai rezistent. De exemplu, aurul galben este mixat cu alamă.

Cercelul este versatil, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în multe piercing-uri diferite - de exemplu, unele piercing-uri de ureche precum tragus, helix sau lobul urechii. Îl poți folosi și în nas sau buză. Poate fi folosit în toate piercing-urile care se potrivesc în toate piercing-urile care au mărimea potrivită.

Detalii
NumeCercel incomplet din aur de 14 carate
SKURing-110
Modalitate închiderePrin răsucire
TypeCercel infinit
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Labia, Capișon clitoridian
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel incomplet din aur de 14 carate
Rating-ul tău
Cercel incomplet din aur de 14 carate