Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Opritor nazal-30%

Oferta se încheie în ...
Preț special 6,30 Lei Preț standard 9,00 Lei -30%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Un opritor nazal este o bijuterie care nu trebuie utilizată permanent. Poate fi adesea folosit în cazul în care ți-ai pierdut bijuteriile de zi cu zi și nu ai altele la îndemână. Îl mai poți purta la ocazii când dorești să reduci atenția asupra piercing-ului tău nazal. De exemplu, dacă lucrezi într-un magazin la departamentul relații clienți sau dacă ai de gând să mergi la aniversarea de 80 de ani a bunicii.

Opritorul nazal este realizat din plastic transparent sau Bioflex și constă, în simplitatea sa, dintr-o o tijă subțire de 0,8 mm grosime și de 7 mm lungime. În partea din spate a acestei tije este o bilă mică, care este cu foarte puțin mai mare decât grosimea tijei. Bila acționează ca un „ghimpe“, astfel încât elementul de prindere va cădea în timpul utilizării normale. La capătul opus, adică pe partea din față a bijuteriei, există o placă mică cu un diametru de 2 mm. Nu este foarte mare și va rămâne plată pe exteriorul nasului atunci când dispozitivul de fixare este în poziție.

Deci, dacă ai nevoie să "ascunzi" piercing-ul nasului sau doar dorești o bijuterie puțin mai vizibilă, atunci ar trebui să încerci acest dispozitiv tip opritor.

Detalii
NumeOpritor nazal
SKUNose-153
Campanie-30%
Grosimea firului0.8 mm.
TypeOpritor
Parte a corpuluiNară
Lungime7 mm.
MaterialPTFE/Bioplastic
Dimensiunea bilei2 mm.
CuloareTransparent
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Opritor nazal
Rating-ul tău
Opritor nazal