Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Unguent lubrifiant vitaminizat

7,00 Lei
în stoc

Dacă aveți un piercing iritat sau poate o lărgire piercing care a provocat o mică tăietură în ureche, atunci avem un unguent care conține vitamina A & D care ajută la regenerarea pielii. Aplicați un strat subțire pe bijuterii înainte de a le introduce prin gaura de piercing - Astfel, vei reuși să introduci vitaminele în gaură într-un mod ușor și fără probleme, deoarece unguentul acționează, de asemenea, ca un lubrifiant.

Unguentul poate fi utilizat și în cazul în care pielea dumneavoastră nu este deteriorată, de exemplu, dacă artistul piercing îl va folosi ca un lubrifiant atunci când vă face gaura de piercing. Sau, dacă trebuie să vă lărgiți piercing-ul din lobii urechilor la o dimensiune mai mare, atunci unguentul este, de asemenea, bun pentru a face taperele să alunece cu ușurință și fără efort prin gaură în timp ce vitaminizează pielea proaspăt întinsă.

Pe lângă cele de mai sus, unguentul poate fi utilizat și în multe alte situații:

  • Pentru piele uscată și buze crăpate.
  • La arsuri de gradul I.
  • Pentru zgârieturi.
  • În caz de escoriații.
  • După efectuarea unui tatuaj.

Rețineți că unguentul este destinat numai utilizării externe și, prin urmare, nu trebuie utilizat oral sau în ochi (!). Conține: ulei de porumb, ulei mineral, vitamina A & D

Detalii
NumeUnguent lubrifiant vitaminizat
SKUCare-Ointment
TypeProduse de igienă
Conținut5 g.
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Unguent lubrifiant vitaminizat
Rating-ul tău
Unguent lubrifiant vitaminizat