Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Ulei din arborele de ceai pentru piercing-uri inflamate- 5%

35,15 Lei începând de la 37,00 Lei - 5%
în stoc

Dacă îți apar reacții la nivelul pielii în jurul piercing-urilor sau simți o umflătură în jurul găurii de piercing, atunci ar trebui să începi să folosești ulei din arbore de ceai și astfel să îngrijești toate simptomele. 

Uleiul din arbore de ceai deshidratează inflamația și o reduce. Din același motiv, îți recomandăm să îl folosești dacă îți calibrezi sau lărgești găurile de piercing. 

Această mică sticlă conține 0.17 fl Oz (5 ml) ulei și este foarte puternic. Trebuie doar să aplici o cantitate mică de ulei pe zona umflată și să masezi ușor pentru o absorbție rapidă. O poți aplica direct pe degete sau poți folosi un bețișor de urechi. Uleiul are un miros destul de intens și un efect puternic pe pielea inflamată.

Uleiul din arbore de ceai este cunoscut pentru efectele antiseptice. Conține uleiuri esențiale care luptă împotriva inflamației. Este foarte confortabil de folosit deoarece nu înțeapă, nici nu doare și este recomandant pentru cele mai iritate piercing-uri. 

În afară de a dezinfecta, uleiul din arbore de ceai poate fi folosit pentru prevenție. În ultimul rând, mai poate fi folosit pentru alte umflături, ca cele cauzate de mușcăturile de insecte. Uleiul din arbore de ceai este un produs pentru îngrijirea de după a piercing-urilor, ce poate fi bun la nevoie. Dacă nu ai unul încă, dar iubești piercing-urile, ar fi bine să cumperi unul!

Ține minte că acest recipient conține 100% ulei din arbore de ceai. Îți recomandăm să-l testezi întâi pe o porțiune mică de piele fără probleme, deoarece pielea foarte sensibilă îl poate respinge. Dacă asta este cazul tău, încearcă să-l amesteci 1 parte ulei cu 10 parți apă. 

Detalii
NumeUlei din arborele de ceai pentru piercing-uri inflamate
SKUCare-Tea-Tree
Campanie- 5%
TypeProduse de igienă
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Ulei din arborele de ceai pentru piercing-uri inflamate
Rating-ul tău
Ulei din arborele de ceai pentru piercing-uri inflamate