Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Ulei de Jojoba- 5%

Oferta se încheie în ...
Preț special 51,30 Lei Preț standard 54,00 Lei - 5%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Uleiul de Jojoba este o ceară lichidă sau un ulei de culoare aurie cunoscut datorită culorii și proprietăților excelente. Uleiul este extras din nuci de jojoba, originare din Statele Unite ale Americii. Planta poate crește în medii extreme, inclusiv în deșert, la 40°Celsius la umbră.

Uleiul de jojoba este deseori folosit la produsele de îngrijire a părului, și, de asemenea, excelent pentru a înmuia și menține echilibrul umidității pielii pentru a evita pielea uscată și crăpată. Compoziția chimică a uleiului de jojoba este aproape de structura normală a pielii umane - printre altele, uleiul de jojoba fiind bogat în vitamina E, care ajută la regenerarea celulelor pielii deteriorate și la reducerea țesutului cicatrizat.  Din acest motiv, este esențial în menținerea elasticității pielii în procesul de stretching al unui piercing sau pentru întretreținerea piercingului în general.

Acest ulei de jojoba 100% este ambalat într-o sticluță de 5 ml și are un dispozitiv de distribuire a lichidului, care îți permite să controlezi cantitatea de ulei aplicată cu care masezi fața.

Uleiul nu este un produs nou pentru pielea ta, multe dintre elementele din compoziția sa fiind prezente în corpul uman.

Utilizează uleiul în stretching-urile tale de două ori pe zi timp de 14 zile pentru a menține sănătatea pielii. Dacă folosești bijuterii din materiale naturale, cum ar fi lemn, corn și os, poți folosi ulei de jojoba pe acestea, pentru a le menține frumoase și a le proteja de uscăciune și murdărie. Lustruiește-le regulat aplicând o picătură de ulei de jojoba, și vor fi ca noi.

Dacă te preocupă originea acestui produs, stai liniștit, uleiul este exclusiv vegetal, extras din planta jojoba. Acest ulei merge foarte bine împreună cu Holey Butt'r, care, de asemenea, conține ulei de jojoba.

Detalii
NumeUlei de Jojoba
SKUCare-Jojoba
Campanie- 5%
TypeProduse de igienă
Conținut5 ml.
CuloarePortocaliu
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Ulei de Jojoba
Rating-ul tău
Ulei de Jojoba