Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bandă de teflon - Lărgire piercing - 5%

Preț special 27,55 Lei Preț standard 29,00 Lei - 5%
în stoc

Ți-a plăcut întotdeauna modalitatea mai confortabilă de stretching decât taperele normale? Atunci ar trebui să încerci să îți lărgești piercing-ul cu un material PTFE, cunoscut și ca bandă Teflon.

Spre deosebire de un taper obișnuit, în cazul în care de obicei trebuie să îți lărgești piercing-ul cu 1-2 mm la, atunci cu banda noastră moale de teflon îți poți lărgi piercing-ul în ritmul propriu. Da, de fapt cu până la 0,075 mm odată.

Metoda: Este ușor să începi lărgirea piercing-ului cu o bandă din teflon. Folosește pur și simplu un plug sau un tunel, îți recomandăm un tunel cu o singură margine cu o-ring și cant. Scoate o-ringul și rulează câteva straturi de bandă teflon pe tunel. Apoi pune-ți bijuteria înapoi în ureche și așa va lărgi încetul cu încetul piercing-ul din ureche - într-un mod ușor și confortabil. Când ești pregătită pentru o nouă întindere, stratul vechi de teflon va fi înlăturat de pe tunel și va fi rulată o nouă bandă.

Și nu îți face griji - îți oferim 10 metri de bandă, deci ai destulă la dispoziție!

Pe lângă faptul că îți lărgești piercing-ul mai încet sau mai rapid (în funcție de preferințe), banda PTFE are, de asemenea, o suprafață moale și nu are nevoie de lubrifianți.

Reține că lărgirea piercing-ului cu ajutorul benzii de teflon este o metodă mai avansată decât o lărgire obișnuită, deoarece durează mai mult timp și necesită răbdare. Dar este, foarte recomandată, doar atunci când atingi dimensiunile la care taperele încep să sară cu 2 mm în loc de 1 mm.

Banda are aproximativ 12 metrii lungime.

Detalii
NumeBandă de teflon - Lărgire piercing
SKUCare-PTFE
Campanie- 5%
TypeProduse de igienă
MaterialPTFE/Bioplastic
CuloareAlb
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bandă de teflon - Lărgire piercing
Rating-ul tău
Bandă de teflon - Lărgire piercing