Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Taper largire piercing în culori la alegere

13,00 Lei
în stoc

Dacă vrei să începi lărgirea gaurii urechii tale, tapere standard precum acestea sunt o opțiune perfectă.

Acesta este un model de taper clasic pentru a începe lărgirea. Taperele sunt inserate în piercing printr-o împingere ușoară, cu scopul de a lărgi gaura. Este simplu, dar fă-o cu grijă, informează-te înainte referitor la procedură și riscuri, mai ales dacă nu ai mai făcut asta până acum. 

Un taper se poate folosi de asemenea ca bijuterie. Nu este necesar  un plug sau tunel; odată ce ai ajuns la mărimea găurii dorite, poți continua să-ți folosești taperul. Dacă decizi asta, cel mai bine este să folosești două O-ringuri de cauciuc. Aceastea vor îl vor securiza în ureche pentru a preveni pierderea lui. Amintește-ți, însă, că poate fi incomfortabil să dormi cu un taper deoarece are un capăt ascuțit.

Acest model este fabricat din acrylic. Reține că în poză sunt mai multe modele, în culori ”pline” sau semi-transparente. Alege-ți culoarea și diametrul preferate.

Diametrul selectat trebuie să fie cel la care vrei să ajungi. Asta înseamnă că dacă alegi un taper cu diametrul de 8mm, cel mai larg capăt are diametrul respectiv. 

Dacă vrei să începi lărgirea găurii din ureche, alege o culoare și mărimea care îți trebuie și adaugă acest taper comezii tale.

Notă: culoarea mov poate avea variații de tonalitate.

Detalii
NumeTaper largire piercing în culori la alegere
SKUTaper-6
Modalitate închidereInel ”O”
TypeTaper
MaterialAcril
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Taper largire piercing în culori la alegere
Rating-ul tău
Taper largire piercing în culori la alegere