Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Taper spiralat întro varietate de culori

13,00 Lei
în stoc

Acest taper este perfect dacă vrei să ai control absolut asupra lărgirii găurii din ureche. Spirala este mai mult decât doar un taper care îți impodobește urechea ci și ajută să îți controlezi cât vrei tu gaura urechii. Spre deosebire de taperele obișnuite, acest taper te ajută să-ți lărgești piercing-ul repede sau încet, depinzând doar de tine. Va iesi doar dacă alegi să-ți lărgești gaura 50% din mărimea taperului.

Spiralele sunt de asemenea identice pentru cei care încep lărgirea găurii din ureche. Riscul unei răni este mic cu acest taper deoarece controlul pe care îl ai asupra lui este foarte mare.

Odată ce ai adus gaura la mărimea dorită, poți decide dacă îl vrei ca un plug, tunel sau dacă preferi să păstrezi acest taper în ureche. Este făcut din acril, un material foarte sigur care este și hipoalergenic.

Această spirală taper este pentru tine dacă vrei să ai un control foarte mare și precis asupra găurii din ureche dar și un look modern. Este disponibil în următoarele culori: negru, alb, roz, albastru deschis și alte culori semitransparente.

Detalii
NumeTaper spiralat întro varietate de culori
SKUTaper-7
TypeTaper spirală
MaterialAcril
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Taper spiralat întro varietate de culori
Rating-ul tău
Taper spiralat întro varietate de culori