Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug de ureche din acril în diverse culori

9,00 Lei
în stoc

Simplicitatea este cheia acestui plug deoarece este imposibil de simplu. Nu conșine o-rings, filete sau alte sisteme: este un plug din acryl cu dublă evazare ca să nu scape. Acrylul nu conține nichel, deci bijuteriile din acryl este o opțiune excelentă dacă ești alergic. Dar acrilul are un mic dezavantaj: nu permite pielii să respire și câteodată, acesta poate cauza mirosuri dacă nu este aerat cu regularitate. Din fericire, poți folosi de la noi Smelly Gelly ca să îndepărteze și prevină mirosurile neplăcute.

Ambele modele în alb și negru sunt foarte versatile, cum pot fi folosite cu fiecare ocazie, chiar și interviuri de muncă, aniversările de nunți sau mormântări. Pentru atmosfere mai relaxate, poți folosi o culoare diferită, precum roz sau verde. Dar culoarea nu este importantă: toate îți vor garanta succesul. Plug-ul șa cu niște capete mai largi și fără margini ascuțite, a fost modelat cu grijă cu un finisaj perfect.

Poți alege un model cu mărimea găurii de la 8g la 1 inch (3 la 25 mm) în una din culorile pe care le vezi în poză. Dacă nu te poți decide la o culoare, poți cumpăra două sau chiar mai multe deoarece prețul este imbatabil.

Detalii
NumePlug de ureche din acril în diverse culori
SKUPlug-91
TypePlug
Parte a corpuluiStretching
MaterialAcril
AdâncimeVariabilă
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug de ureche din acril în diverse culori
Rating-ul tău
Plug de ureche din acril în diverse culori