Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plasture pentru ancoră dermală

9,00 Lei

Vă rugăm să rețineți, că prețul este pentru 10 buc. plasturi.

în stoc

Dacă sunteți destul de norocos să aveți o ancoră dermală, atunci sunteți, de asemenea, destul de ghinioniști să o agățați uneori în haine prin anumite mișcări. Poate fi în timp ce faceți sport sau atunci când aveți o anumită piesă de îmbrăcăminte.
Sau poate că v-ați făcut recent o ancoră dermică pe care doriți să o protejați puțin împotriva murdăriei și prafului în timpul perioadei de vindecare.

Acest plasture nu se deszlipește sub apă, deci poate fi folosit în piscină. În același timp, este steril, flexibil și confortabil de purtat, deci există destule motive bune pentru a cumpăra acest plasture, atunci când știți în prealabil că trebuie să aveți grijă de piercing într-o anumită situație.

Plasturele este prevăzut cu un tampon de bumbac care va absorbi eventualele fluide datorate rănii. Plasturele măsoară 22 mm în diametru, iar micul tampon din bumbac măsoară aproximativ 11 mm pe fiecare latură. Deci, plasturele este făcut pentru piercing-urile într-un punct, cum ar fi ancorele dermale sau skin diver-ele. Desigur, plasturele poate fi folosit și pentru alte piercing-uri, atât timp cât acestea pot fi acoperite de tampon.

Asigurați-vă că păstrați plasturii la loc uscat și răcoros.

Vă rugăm să rețineți, că prețul este pentru 10 buc. plasturi.

Detalii
NumePlasture pentru ancoră dermală
SKUCare-Bandaid
TypeProduse de igienă
Număr bucăți10 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plasture pentru ancoră dermală
Rating-ul tău
Plasture pentru ancoră dermală