• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 86

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 86

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing ancoră dermală

Ancora dermică este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase piercing-uri pe care le puteți obține. Iar bijuteriile piercing pe care le puteți obține doar pentru acest piercing sunt chiar și mai frumoase. Ancora dermică are multe nume diferite. De obicei, veți întâlni nume precum Micro Dermal, Piercing cu un singur punct - și, desigur, cel mai cunoscut nume: ancora dermală.

Dacă vrei să ai o mai bună cunoaștere a gamei largi de bijuterii piercing pentru dermale, mai jos vei avea ocazia să obții mai multe informații despre aceste piercing-uri.

Îți plac ancorele dermice? Atunci citește aici.

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție frumoasă și interesantă de piercing-uri dermale

Suntem mândri că avem o selecție atât de mare de bijuterii piercing pentru dermale. La noi puteți găsi multe bijuterii piercing diferite într-o mulțime de modele. Deci, indiferent cum îți plac dermalele, cu pietre, dermale în culori aurite sau ceva complet diferit, avem întotdeuna ceva care va fi pe gustul tău. Chiar acum, avem un model de dermal ca o piuliță cu șurub, dacă te tentează. Aruncă o privire la selecția noastră diversă și lasă-te tentat să cumperi următoarea ta ancoră dermică.

Ce trebuie să știi despre ancorele dermice

Dacă ești norocosul proprietar al unei ancore dermice sau al unei ancore micro, aveți posibilitatea să schimbați bila superioară - și asta e o chestie cu adevărat inteligentă. La toate bijuteriile noastre de piercing la care bila superioară poate fi deșurubată, grosimea tijelor este identică. În Europa folosim acelelași dimensiuni pentru grosimea tijei fie că ești din Spania sau din România. De accea poți cumpăra liniștit o bilă superioară de aici fără să ai dubii dacă se va potrivi sau nu piercing-ului tău tip ancoră dermală.

Materiale 100% sigure pentru ancorele dermale

Materialele din care sunt făcute bijuteriile noastre de piercing pentru dermale sunt fie oțelul chirurgical, fie titanul. De acceea, dacă ești alergic la nichel, nu trebuie să te mai temi, deoarece nici oțelul chirurgical, nici titanul nu emit nichel. Oțelul chirurgical și titanul sunt două materiale rezistente la uzură care sunt foarte potrivite pentru bijuterii piercing. În selecția noastră de bijuterii piercing pentru dermale puteți găsi numai bijuterii din oțel chirurgical sau titan.

Cum să folosesc cel mai bine piercing-ul meu?

Dacă doriți să vă îngrijiți cât mai bine posibil piercing-ul, atunci ar trebui să utilizați câteva dintre produsele noastre de îngrijire. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire diferite, și toate acestea vă pot ajuta să obțineți un piercing sănătos și curat. Dacă doriți un informații clare despre cum să vă curățați piercing-ul, puteți găsi acest lucru în magazinul nostru online.

Aflați mai multe despre piercing-uri în magazinul nostru online

Dacă doriți să aflați mai multe despre piercing-uri, vă rugăm să vizitați magazinul nostru online. În afară de a putea citi ghidul nostru de bune practici în igienă, puteți citi, de asemenea, despre diferitele materiale folosite pentru a face piercing-uri. Există o mulțime de informații care așteaptă să fie citite. Bucură-te de ancora ta dermică.