Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor

239,00 Lei
în stoc

Acest labret poate fi folosit într-o varietate de piercing-uri. Este folosit de cele mai multe ori în ureche și buză, datorită spatelui plat. Farfuriuța plată este confortabilă la purtare, de exemplu, între buză și gingii, unde bila normală ar fi supărător de folosit.

Acest labret este făcut din aur de 14 carate și este disponibil în 3 diferite culori de aur: clasicul aur galben, aur roze și aur alb. Cantitatea de aur este la fel în toate cele trei modele. În afară de culoarea aurie, mai poți alege și dintre mărimi de labrete și topuri. Dacă ești norocoasă să ai trei piercing-uri de ureche, precum cel de helix, tu poți cumpăra trei mărimi de pietre diferite dintr-un rând de pietre ce devin mai mari sau mai mici spre capăt.

Labretul este echipat cu un filet intern extra lung, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de câteva răsuciri extra să-l înșurubezi complet, și este un avantaj deoarece nu vei pierde piatra.

Pe scurt, acest labret este potrivit pentru diferite piercing-uri și este făcut din aur de 14 carate, un material de o calitate mai mare decât bijuteriile normale.

Detalii
NumeLabret din aur de 14K cu filet interior strălucitor
SKULabret-124
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet interior
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Tip de piatrăZirconia cubică
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor
Rating-ul tău
Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor