Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel fără sudură într-o varietate de culori

9,00 Lei
în stoc

Cerceii fără balama au un segment incomplet care permite deschiderea sau închiderea lor. Dar e posibil să-ți fie un pic mai greu să-l închizi atunci când îl pui în piercing, mai ales dacă urechea și cercelul sunt foarte mici.

Cu acest cercel fără balama va fi mai ușor să-l pui în piercing. Cercul este format dintr-o singură piesă din metal cu o mică deschizătură. Ca să deschizi cercelul trebuie doar să răsucești capetele în direcțiile opuse ca pe o spirală - dar nu trage capetele de tot. Glisează-l în piercing-ul tău și cercelul va fi închis când îi dai drumul. Reține că, la modelele mici, capetele  sunt ascuțite când cercelul este deschis.
Alege din diferite culori și mărimi în funcție de piercing-ul pe care-l ai. 
Dacă îl vrei pentru piercing-ul tău de tragus, de exemplu, mărimile cele mai frecvente sunt de 6 sau 8 mm. Pentru piercing-ul de buză, cei de 8 sau 10 mm sunt folosiți în mod obișnuit, în funcție de grosimea buzei tale.

Detalii
NumeCercel fără sudură într-o varietate de culori
SKURing-76
Modalitate închiderePrin răsucire
TypeCercel infinit
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Capișon clitoridian, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel fără sudură într-o varietate de culori
Rating-ul tău
Cercel fără sudură într-o varietate de culori