-15% la toate bijuteriile
Se aplică automat la checkout
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel cu bilă captivă-15%

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

14,00 Lei -15%
în stoc

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Acest cercel cu bilă captivă este disponibil în multe dimensiuni pentru ca tu să-l folosești în multe piercinguri diferite, cum ar fi cel de buză, tragus, helix, nas sau sfârc. Acum poți cumpăra acest cercel fabulos în culori diferite și mărimi alese de tine. Poți folosi cercelul în multe piercing-uri diferite precum buză, tragus, nas sau piercing-urile de sân. Pentru a-l insera în piercing trebuie doar îndepărtezi bila care este fixată sigur de către cercel. 

Fabuloșii cercei cu bile captive din imagine sunt făcuți din oțel chirurgical și sunt suflați cu un strat subțire de titan. Ambele materiale sunt sigure și nu eliberează particule de nichel.

Modelul placat cu aur își datorează culoarea placării cu aur de 14 carate. Culoarea metalică a acestuia a fost obținută prin procesul de microșlefuire fără suflare a oțelului chirurgical. 

Detalii
NumeCercel cu bilă captivă
SKURing-5
Campanie-15%
Modalitate închidereCercel captiv cu bilă
TypeCercel cu bilă captivă
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Buric, Labia, Capișon clitoridian, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel cu bilă captivă
Rating-ul tău
Cercel cu bilă captivă