Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Bijuterii Piercing Nară Bijuterii Piercing Nară

Bijuterii Piercing Nară

Descoperă un piercing în nară preferat ce-ți transformă look-ul - stiluri, modele și materiale diferite

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Culoarea pietrei
Grosimea firului
Diametrul inelului

Articolele 1-48 din 151

Sortați după
 1. Șurub nazal din titan
  34,00 Lei
 2. Stud nazal L în diverse stiluri și culori
  24,00 Lei
 3. Cercel cu trei cercuri din titan
  69,00 Lei
 4. Cercel nazal din titan
  24,00 Lei
 5. Cercel cu balama și efect de cercel dublu
  74,00 Lei
 6. Cercel segmentat în multiple culori
  37,00 Lei
 7. Cercel segmentat din titan cu balama
  49,00 Lei
 8. Șurub de nas cu piatră prinsă în gheruțe
  49,00 Lei
 9. Șurub nazal din oțel chirurgical cu pietricele în diverse culori
  19,00 Lei
 10. Cercel nazal L într-o varietate de culori
  14,00 Lei
 11. Stud nazal cu piatră
  9,00 Lei
 12. Șurub nazal din titan în mai multe modele
  34,00 Lei
 13. Surub nazal din aur de 14k cu floare
  219,00 Lei
 14. Cercel mic de nas în culori la alegere
  14,00 Lei
 15. Potcoavă cu bile
  14,00 Lei
 16. Pocoavă cu țepi
  14,00 Lei
 17. Stud de nas din titan cu piatră
  34,00 Lei
 18. Suruburi nazale diverse modele
  9,00 Lei
 19. Suruburi nazale cu cupole in diverse culori
  9,00 Lei
 20. Surub nazal din aur de 14k diferite modele Surub nazal din aur de 14k diferite modele -30%
  Surub nazal din aur de 14k diferite modele
  83,30 Lei începând de la 119,00 Lei -30%
 21. Cercel fără sudură într-o varietate de culori
  9,00 Lei
 22. Cercel cu balama și fire răsucite
  59,00 Lei
 23. Cercel de nas cu fluture format din pietre
  34,00 Lei
 24. Cercel nazal din aur de 14k cu bilă
  119,00 Lei
 25. Stud nazal din aur 14k cu cristal fațetat
  94,00 Lei
 26. Șurub nazal din PTFE în diverse culori
  19,00 Lei
 27. Cercel nazal din aur de 14k cu vârf plat
  104,00 Lei
 28. Cercel nazal din aur de 14k
  179,00 Lei
 29. Stud nazal auriu în diverse modele
  9,00 Lei
 30. Surub nazal cu floare
  19,00 Lei
 31. Stud nazal în formă de L cu piatră opal
  34,00 Lei
 32. Surub nazal din aur de 14k cu piatra incastrata
  144,00 Lei
 33. Șurub nazal din aur masiv de 14 carate cu piatră
  149,00 Lei
 34. Cercel nazal cu inimă și trei pietre
  29,00 Lei
 35. Surub nazal cu piatră în formă de inimă
  178,00 Lei
 36. Cercel nazal din aur de 14k cu piatră rotundă
  119,00 Lei
 37. Cercel nazal cu stea și pietre transparente
  34,00 Lei
 38. Stud nazal din aur de 14 carate cu cristal de zirconiu
  104,00 Lei
 39. Cercel nazal din aur de 14k cu floare de lotus cu pietre
  179,00 Lei
 40. Cercel de nas din aur de 14k cu piatră încrustată
  119,00 Lei
 41. Cercel de nas din aur de 14 carate cu piatră triunghiulară
  139,00 Lei
 42. Cercel nazal cu bilă ferido
  39,00 Lei
 43. Stud nazal cu o varietate de modele
  14,00 Lei
 44. Cercel spirală fără sudură
  14,00 Lei
 45. Stud nazal cu vârf rotund și multe pietre
  29,00 Lei
Pagină
pe pagină

Piercing în nară

Dacă ești în căutarea celui mai cool look din oraș, este posibil să-l fi găsit. Piercingul în nară este modalitatea perfectă de a-ți pune în evidență chipul, o strălucire frumoasă pe partea laterală a nasului care să se potrivească cu cea din ochi. Încearcă-l și vei vedea. Explorează colecția noastră de bijuterii de nară și vei primi foarte rapid alegerile tale de top prin livrarea noastră rapidă. Foarte curând, noul tău vibe îi va uimi pe toți.

Un piercing de nară străpunge una dintre nările tale. Poate că până aici nu e nicio surpriză, dar așteaptă până vei vedea potențialul expresiv al acestui piercing. Mai întâi, asimetria lui jucăușă îl diferențiază față de celălalt tip de piercing de nas mai răspândit, cel de sept. Desigur, ai libertatea să-ți faci câte unul în fiecare nară, dar un cercel de piercing în nara dreaptă sau în cea stângă îți va da aspect mai elegant.

Apoi, există nenumărate opțiuni pentru bijuterii de piercing în nară și ele au un impact enorm asupra lookului tău. Dimensiunea cercelului de nară în sine face o diferență semnificativă. De obicei, nu se poartă cercei foarte mari, dar e alegerea ta dacă vrei ca cercelul să-ți cuprindă lateralul nasului sau dacă vrei să lași doar un spațiu mic între ele. O potrivire fixă pare mai confortabilă și mai comodă, în timp ce spațiul gol din interiorul unui cercel puțin mai mare are un aer de lejeritate. Astfel de detalii contează, și nici măcar nu am ajuns încă la designul bijuteriilor.

Piercing NaraPiercing Nara

În plus, bijuteriile de nară nu se limitează la cercei. Multe persoane optează pentru un stud drăguț sau un șurub de nas care este aproape ca o aluniță drăguță ușor de purtat. În loc de o linie curbată care se înfășoară în jurul marginii nasului, aceasta este ca o coroană așezată deasupra nărilor, strălucind ca un mic soare. Maiestuos, dar deloc impunător. De fapt, atât cerceii de nară, cât și stud-urile sunt tipuri de bijuterii destul de subtile. Chiar dacă stau chiar în mijlocul feței și nu reușesc niciodată să fie remarcate, rareori ocupă mult spațiu și strigă după atenție. Ele ating echilibrul perfect între finețe și îndrăzneală, permițându-ți să experimentezi multe modele diferite fără a exagera.

Nu în ultimul rând, vorbim despre amplasarea piercingului din nară. Acest lucru depinde, bineînțeles, de anatomia ta și de ceea ce este cel mai confortabil pentru tine, dar este, de asemenea, o chestiune de stil. Nu numai că tu decizi ce nară să decorezi, dar nu există nicio regulă cu privire la locul exact în care să plasezi bijuteria de-a lungul deschiderii marginii nării. Același lucru este valabil și pentru cercei, deși aceștia sunt plasați de obicei în mijlocul părții laterale a nasului, dar dacă este vorba de un piercing plasat mai sus, pe nară, stud-ul este așezat mai sus pentru a crea un aspect diferit.

Pierce NaraPierce Nara

Varietatea opțiunilor de amplasare combinate cu varietatea tipurilor de bijuterii îți permit să-ți faci multe piercinguri în nară, chiar și în aceeași nară, și să creezi combinații creative din modelele tale preferate de bijuterii.

Apropo de modele, îți oferim o varietate mare de stiluri, culori și materiale de la titan și oțel chirurgical la aur de 14 ct. Aruncă o privire la foarte popularul cercel fără sudură, disponibil într-o varietate de culori. Design-ul lui minimalist se potrivește cu aproape orice outfit și poți să pariezi pe el cu orice ocazie. Dar poate rezonezi mai mult cu o piatră de opalit, super atrăgătoare, ceva mic care să se joace cu zâmbetul tău și care să garanteze că lumea îți va zâmbi la rândul ei. Sau de ce să nu o frenezie de pietre cu un ansamblu de trifoi și zirconia colorate intens? Dress to impress, corect?

Nu sta deoparte, explorează și visează la nenumăratele posibilități în care să-ți exprimi personalitatea în prezența tuturor celor din jurul tău. Și știi care-i partea cea mai bună? Visurile devin realitate printr-un singur click. Abia așteptăm să-l pe vedem noul tu!

Piercing In NaraPiercing In Nara

Ce dimensiuni au piercingurile de nară?

Grosimea standard a bijuteriilor de nară este aproximativ 0.8 mm. Aceasta variază în funcție de anatomia fiecăruia și, dacă îți dorești un piercing situat în partea de sus a nării, ea poate fi diferită. Gaura piercingului de nară este de obicei mai mică decât majoritatea celorlalte piercinguri, dar nu uita să ceri sfatul piercerului tău.

Cât durează până se vindecă un piercing în nară?

6-12 luni este durata de vindecare a unui piercing în nară. Este o perioadă lungă, așa că ai nevoie de răbdare și să-ți tratezi piercingul în curs de vindecare cu îngrijirea corectă. În caz că vrei să-ți faci piercinguri în ambele nări, fă-ți o favoare și lasă primul piercing să se vindece, apoi fă-l pe al doilea. Efortul, durerea și riscul de infecție sunt de două ori mai mari atunci când le îngrijești pe amândouă odată.

Cum îmi curăț piercingul de nară?

Cât timp se vindecă, curăță piercingul de două ori pe zi. Curăță-l o dată cu apă și săpun delicat și mai târziu cu o soluție salină. Începe întotdeauna prin a-ți spăla mâinile înainte de a curăța piercingul. De asemenea, ar trebui să nu atingi deloc piercingul în restul timpului pentru a evita riscul de infecții sau iritații, care vor întârzia procesul de vindecare.

Cercel NaraCercel Nara

Când îți poți schimba piercingul de nară?

Când îți faci piercingul, piercerul îți pune și prima bijuterie. Acest pas este necesar în procesul de vindecare și împiedică închiderea orificiului. Din acest motiv, ar trebui să lași bijuteria în piercing pe toată durata vindecării și să nu o scoți nici măcar pentru a pune altceva în piercing. Îți poți schimba bijuteria numai după ce piercingul este pe deplin vindecat. Dar răbdarea ta va fi răsplătită, pentru că după această perioadă vei putea purta orice îți dorești și să te joci cu toate variantele foarte expresive, cum ar fi acest model neobișnuit de superb crawler de nas.

Narru CerceiNarru Cercei

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.