Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Expander Ureche Expander Ureche

Expander Ureche

Îmbrățișează-ți individualitatea și perfecționează-ți stilul cu un expander ureche captivant

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Diametru stretching

13 Articole

Sortați după
 1. Taper din acril în forma de C
  13,00 Lei
 2. Taper spiralat întro varietate de culori
  13,00 Lei
 3. Taper placat cu titan
  29,00 Lei
 4. Taper în formă de C cu dublu o-ring
  23,00 Lei
 5. Taper largire piercing în culori la alegere
  13,00 Lei
 6. Taper cu model alb și negru cu o-ring dublu
  13,00 Lei
 7. Taper set făcut din acril
  60,00 Lei
 8. Taper din oțel chirurgical
  18,00 Lei
 9. Taper în formă de C din acrilic cu incrustații de abalone și o-rings
  79,00 Lei
 10. Set tapere în etui
  232,00 Lei
 11. Taper spiralat din oțel chirurgical
  49,00 Lei
pe pagină

Bijuterii Stretching - Tapere

Bijuteriile taper au o lume a lor aparte. Sunt fantastice de purtat doar pentru aspect, dar au și un scop funcțional: te ajută să-ți întinzi piercingul. Taperele vin în multe forme și culori, așa că nu ezita să răsfoiești colecția noastră pentru a-l găsi pe acela(sau setul) care îți vorbește cel mai mult. Îți va plăcea cum arată aceste frumuseți pe tine și cum îți permit să îți lărgești stretchingul urechii. Alege-ți preferatele astăzi, primește-le în curând și începe aventura ta de întindere.

Taperele pentru stretching de ureche sunt numite în mod după forma lor de pană, care începe ca un punct îngust și se îngroașă pe parcursul lungimii lor. Din acest motiv, ele servesc ca un dispozitiv ușor de utilizat pentru a-ți lărgi piercingul pentru ureche. Prin purtarea unui taper care este ușor prea gros pentru dimensiunea piercingului, poți face ca piercingul să se lărgească, lăsând pielea să se întindă și să se adapteze în timp. Și după ce ai ajuns la următoarea dimensiune, poți trece la un taper mai mare și continua procesul după bunul plac.

Piercing TaperPiercing Taper

Este esențial să nu grăbești procesul de stretching! Este nevoie să dai corpului tău timpul de care ai nevoie pentru a se adapta în totalitate la noua dimensiune a piercingului înainte de a merge mai departe, și nu ar trebui să faci salturi prea mari în acest proces deodată. Lărgește stretchingul încet-încet, și ia-ți cât timp ai nevoie înainte de a trece la următorul pas. Așadar, în funcție de dimensiunea piercingului tău și de cât de mult vrei să-l lărgești, un singur taper nu va face minuni. Ia în considerare posibilitatea de a cumpăra un set de tapere care conține mai multe tapere cu diferite dimensiuni așa, că vei avea o gamă largă de accesorii care să te ajute în ce ți-ai propus cu stretchingul. Această singură achiziție o dată este o investiție bună în comparație cu a cumpăra un câte taper pe rând. Într-un singur set ai tot ce îți trebuie.

Set Expander UrecheSet Expander Ureche

Așa minunate cum sunt pentru a-ți crea stretchingul, taperele noastre pentru urechi sunt, de asemenea, la înălțimea cerințelor de modă. Există mai multe tipuri de tapere și o mulțime de materiale din care poți alege și toate arată fantastic. O alegere populară este taperul în spirală, un vârtej de stil și o atracție garantată pentru ochi. Aici ai o spirală funky din oțel chirurgical care creează jocuri de lumini în curbele sale. Alt design cool este acest taper în formă de C, care funcționează prin simetrie, deoarece are două capete ascuțite și partea cea mai groasă la mijloc. Și, bineînțeles, există și taperul clasic, o tijă dreaptă în formă de pană, pe cât de atemporală, pe atât de practică. Încearcă una cu o înveliș din titan pentru un plus de eleganță.

Deci, ce mai aștepți? Descoperă-ți noile tapere comori pentru o dublă funcționalitate și formă.

Taper PiercingsTaper Piercings

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum folosesc taperele pentru stretching de piercing?

Mai întâi de orice, ar trebui să încerci să lărgești numai un piercing pe deplin vindecat.

Înainte de a-ți insera piercingul, este o idee bună să slăbești pielea piercingului prin spălare cu apă caldă. Nu uita să te speli mai întâi pe mâini. Următorul pas constă în lubrifierea taperului cu doar puțin ulei de jojoba, apoi inserarea lui în piercing. Odată ce începi să simți o oarecare rezistență, conul a ajuns în punctul în care dimensiunea sa este puțin prea mare pentru dimensiunea piercingului tău. Această presiune va face ca pielea ta să se adapteze, mărind gaura de piercing.

Poartă-l astfel până când lobul tău se obișnuiește cu întinderea și apoi poți trece la următoarea mărime. Prin purtarea unor tapere de grosime din ce în ce mai mare, întinzi încet piercingul. Cuvântul cheie este "încet". Nu putem sublinia îndeajuns de mult că acesta este un proces de lungă durată care necesită răbdare și ascultare a corpului tău. Cu siguranță vei simți durere, dar procesul nu este menit să te doară vreodată, așa că, dacă te doare, înseamnă că te-ai grăbit prea mult să mărești dimensiunea înainte ca organismul tău să fie pregătit.

Cu ce dimensiune a taperului ar trebui să încep?

Cele mai mici tapere ale noastre măsoară 1,6 mm în grosime, care este dimensiunea medie a unui piercing la lobul urechii. Când ești la început de drum în ceea ce privește stretchingul, folosește un taper a cărui parte mai mică se potrivește cu dimensiunea reală a piercingului tău. Purtarea taperului la capătul gros îți oferă spațiu pentru a mări dimensiunea. Odată ce ai obținut o dimensiune a piercingului care se potrivește cu cea mai mare parte a conului, dar dorești totuși să continui să-l întinzi, începe din nou cu un alt con, mai mare.

Expander UrecheExpander Ureche

Cât timp ar trebui să port tapere înainte să trec la plug-uri?

După ce taperele te-au ajutat să ajungi la dimensiunea dorită, poți să treci la un plug care arată formidabil. Nu este nevoie să aștepți ca piercingul întins să se vindece înainte să schimbi bijuteria. De fapt, dacă ții taperul prea mult timp, greutatea lui ar putea să-ți mărească gaura piercingului tău mai mult decât vrei, și ar putea să fie puțin inconfortabil pentru că greutatea unui taper este nu este liniară prin natura acestuia. Așa că dacă îl schimbi cu un plug atunci când stretchingul este gata, chiar ajută procesul de vindecare.

Care este cel mai bun material pentru bijuteriile de stretching pentru ureche?

Chiar dacă taperele arată destul de bine, unele dintre ele au tendința de a fi grele și nu sunt menite să fie purtate doar pentru a fi arătate. Sunt făcute pentru a întinde gaura piercingului și apoi pentru a schimba bijuteriile. Cele mai multe dintre ele sunt fabricate din oțel chirurgical, care este ușor de sterilizat și de glisat în piercingul tău. Unele dintre taperele noastre din oțel sunt goale și au un strat de titan care reduce greutatea.

De asemenea, îți punem la dispoziție conuri acrilice, care pot fi purtate mai mult timp datorită greutății lor mici. Pe de altă parte, acest material nu este la fel de neted ca oțelul, astfel încât procesul de întindere nu este la fel de ușor.

*Bijuteriile din aur de 14 ct nu sunt incluse în promoția curentă.