Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Set taper spirală din acrilic

83,00 Lei
în stoc

Visezi să-ți faci un stretching chiar de până la 10 mm? Cu acest set primești tapere spirală în mai multe dimensiuni, fabricate din acrilic, material care face începutul procesului de stretching cât mai confortabil posibil. 

Mulți preferă spiralele în locul taperelor tradiționale, în formă de con, pentru că poți întinde câte puțin pe rând, înaintând ușor cu spirala în piercing. Spiralele sunt ușoare și aproape că nu cântăresc nimic, așa că le poți folosi zi de zi. Pe lângă faptul că este foarte practic să faci stretching cu ele, le mai poți purta ca bijuterii obișnuite în viața de zi cu zi. 
Pachetul conține câte un taper în următoarele dimensiuni:

1.6
2.0
2.5
3.0
4.0
5.0
6.0
8.0
10.0
Toate spiralele sunt făcute din acrilic pur și poți alege culoarea dorită. Din considerente igienice, nu este recomandat să folosești în comun cu alte persoane taperele din acrilic. Reține că acrilicul nu tolerează alcoolul și din acest motiv, trebuie curățat cu apă fierbinte. 
Orice variantă ai alege, prețul este același. Desigur, poți alege să cumperi individual frumoasele tapere. În varianta individual, sunt disponibile și în mărimi peste 10 mm. 
Detalii
NumeSet taper spirală din acrilic
SKUTaper-10
TypeTaper spirală
MaterialAcril
Număr bucăți9 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Set taper spirală din acrilic
Rating-ul tău
Set taper spirală din acrilic