Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERE SURPRIZĂ

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Taper placat cu titan

29,00 Lei
în stoc

Dacă te gândești la largirea găurii un pic mai mult? Dacă e așa, aruncă o privire la aceste tapere fabuloase, desponibil într-o varietate de mărimi de la 14g șa 0g (1.6 mm la 8 mm).

Aceste tapere sunt făcute din oțel chirurgical cu o suflare neagră din titan. Ele sunt ustensilele ideale pentru guările tale din ureche, mai ales dacă nu vrei să-ți cumperi mai multe modele. Taperele vin cu O-ringuri în toate mărimile. Acestea vor securiza taperul pe loc și le previn din a scăpa din piercing-ul tău.

Dacă abia ai început lărgirea pentru piercing-ul de ureche, cumpără cel mai mic model din 14g (1.6 mm) și adaugă lube comenzii tale. În acest fel, taperul va fi mult mai ușor de inserat în piercing-ul tău. Și mult mai important, amintește-ți că nu ar trebui să doară deloc. Ascultă-ți urechile și fi atentă, cum mărimea găurii va fi mai bună la sfârșitul procesului.

Poți cumpăra aceste tapere individual, sau îți poți cumpăra un set de 9 tapere care măsoară de la 14g la 00g (1.6 mm la 10 mm). Aruncă o privire în magazinul nostru online. 

Detalii
NumeTaper placat cu titan
SKUTaper-33
Modalitate închidereInel ”O”
TypeTaper
MaterialOțel chirurgical
CuloareNegru
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Taper placat cu titan
Rating-ul tău
Taper placat cu titan