Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret push-in cu piatră

24,00 Lei
în stoc

Labretul pe care îl vezi în poză este similar unui labret normal cu pietre.  Diferența este că acest labret nu are filet; este un labret push-in, cu un post în care împingi vârful. Piatra este lipită de un mic pin care trece prin bară. Pinul este, după cum vezi în poză, ușor curbat, deci se potrivește strâns în post. Are avantajul că nici un filet nu zgârie pielea din jurul piercing-ului.

Este disponibil într-o varietate de lungimi și două diametre de bile. Toate modelele au în comun mărimea ecartamentului, 16g (1.2 mm) și au fost făcute din oțel chirurgical. Din fericire, poți alege și lungimea și diametrul vârfului pe care îl vrei.

Poți purta acest labret stud în multe piercing-uri diferite. Cel mai popular este piercing-uri de ureche, ambele pentru helix și tragus, dar îl poți folosi și în buză. Cum bine știi, îl poți purta în orice piercing atâta timp cât dimensiunile se potrivesc.

Detalii
NumeLabret push-in cu piatră
SKULabret-128
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închiderePush-in
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialOțel chirurgical
Tip de piatrăZirconia cubică
Produsul este lipit?Da
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret push-in cu piatră
Rating-ul tău
Labret push-in cu piatră