Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bile pentru piercing cu pietre în diverse culori

12,00 Lei
în stoc

Niciodată nu poți avea prea multe bile simple pentru piercing. Este bine să le ai atunci când ai ghinionul de a pierde una din bilele din bijuteriile piercing. În același timp sunt excelente când ai nevoie de mai multe bile de schimb pentru a ați împrospăta aspectul piercing-urilor.

Bilele de aici sunt realizate din oțel chirurgical și ulterior au fost suflate folosind un proces numit ionizare pentru a-i oferi o culoare frumoasă. Bila este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, grosimi și culori ale pietrelor, astfel încât ar trebui să poată exista câte o bilă pentru orice ocazie.

Aceste bile vin cu un filet, astfel încât acestea nu sunt destinate utilizării ca bile de blocare într-un cercel captiv cu bilă.
Pe partea opusă a filetului există o piatră. Deci, indiferent la ce trebuie să folosești bila, ar trebui să știi acest lucru. O bilă inferioară pentru un piercing de buric, de exemplu și cum are piatra frumos scoasă în evidență ar fi o nebunie să folosești această minge ca bilă inferioară, cu piatra îndreptată în jos.

În orice caz, nu strică să mai ai niște bile în plus, deci dacă ai îndoieli cu privire la culoare, poți să cumperi mereu câteva extra ;)

Detalii
NumeBile pentru piercing cu pietre în diverse culori
SKUBall-37
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBilă lejeră
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bile pentru piercing cu pietre în diverse culori
Rating-ul tău
Bile pentru piercing cu pietre în diverse culori

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.