Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bilă piercing din material acrilic cu aspect de perlă

9,00 Lei
în stoc

Cu această bilă vei cumpăra ceva care arată ca o adevărată perlă de pe fundul mării. Cu toate acestea, bila este făcută din acril, astfel încât prețul este, accesibil oricui. Dacă am vinde produsul real, prețul ar fi mult mai mare, deoarece extracția perlelor reale este mai greu de realizat decât o bilă din acril.

Bilele de aici se găsesc în mai multe culori diferite, aceleași care există și în natură. În același timp, ele pot fi selectate în mai multe dimensiuni și pentru două din cele mai comune grosimi ale firelor, care sunt 1,2 mm și 1,6 mm. O bilă de 3 mm cu un filet de 1,2 mm va fi perfectă, de exemplu, pentru un labret, dacă nu ți se pare prea mare și evidentă. Alternativ, poți îți pui propriul piercing cu două bile de 1,6 mm la grosimea firului și 5 și 8 mm la diametrul bilei. Cu alte cuvinte, doar imaginația este limita la variantele în care se pot folosi aceste bile libere.

Doar alege culoarea, grosimea firului și dimensiunea bilei de mai sus. În același timp, cumpără câteva, ca să ai întotdeauna una nouă dacă se întâmplă să mai pierzi din cele vechi. Reține însă că bilele, așa cum am mai spus, sunt făcute din acril. Aceasta înseamnă că bila în sine este de fapt albă și ulterior a fost acoperită cu culoarea respectiva. Culoarea va dispărea în cele din urmă, în funcție de modul în care a fost tratată. Dacă o folosești, de exemplu, ca piercing al limbii și dacă muști adesea bila și o lovești cu dinții, atunci stratul de culoare nu va dura foarte mult.

Detalii
NumeBilă piercing din material acrilic cu aspect de perlă
SKUBall-38
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBilă lejeră
MaterialAcril
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, doar bila
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bilă piercing din material acrilic cu aspect de perlă
Rating-ul tău
Bilă piercing din material acrilic cu aspect de perlă