Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERE SURPRIZĂ

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bile piercing diamantate

13,00 Lei
în stoc

Bile libere din care nu puteți avea prea multe niciodată. Când stați în fața oglinzii dimineața, nu este prea greu să pierdeți o bilă piercing în scurgerea de la chiuvetă. Prin urmare, păstrați întotdeauna scurgerea astupată atunci când schimbați vă schimbați piercing-ul. În cazul în care accidentul se petrece în afara casei și vă dispăre o bilă, este bine să ai întotdeauna unele de rezervă în plus. Bilele de aici sunt o alegere ideală.

Suprafața bilelor nu este așa cum sunteți obișnuiți - nu sunt lucioase și foarte lustruite, ci mai degrabă ciobite sau rugoase, ceea ce aproape că dă bilelor un efect strălucitor, ca micile diamante care au fost zdrobite. Efectul este realizat prin sablarea bilelor.

Bilele sunt disponibile în mai multe culori diferite, după cum arată și imaginea produsului de mai sus. În același timp, acestea sunt disponibile în diferite grosimi și diametre ale filetului. Toate bilele sunt fabricate din oțel chirurgical, și toate (cu excepția celor de culoare argintie) au suprafața colorată cu ajutorul unui proces de tratare cu ioni.

Detalii
NumeBile piercing diamantate
SKUBall-36
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBilă lejeră
MaterialOțel chirurgical
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bile piercing diamantate
Rating-ul tău
Bile piercing diamantate