Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Hangers și Weights Hangers și Weights

Hangers și Weights

Ieși în evidență cu aceste hangers și weights pentru stretching, disponibile în materiale și culori variate

Se încarcă...
Filtreaza dupa
Opțiuni cumpărare
Material
Culoare
Diametru stretching
Biocompatibilitate
Rezistență la apă
Durată de viață
Brand

12 Articole

Sortați după
 1. Potcoavă groasă cu filet interior
  27,00 Lei
 2. Potcoavă circulară groasă
  18,00 Lei
 3. Saddle spreader simplu
  49,00 Lei
 4. Tunel șa cu greutate neagră Tunel șa cu greutate neagră -30%
  Tunel șa cu greutate neagră
  44,80 Lei începând de la 64,00 Lei -30%
 5. Taper din corn cu dragon
  120,00 Lei
 6. Expander ureche în formă de aripi înger sculptate în corn
  120,00 Lei
 7. Potcoavă groasă din oțel chirurgical cu țepi
  18,00 Lei
 8. Potcoavă groasă cu țepi în culori diverse
  39,00 Lei
 9. Potcoavă groasă în mai multe culori
  39,00 Lei
 10. Potcoavă din acril
  39,00 Lei
 11. Cercel captiv gros cu bilă
  27,00 Lei
pe pagină

Hangers și weights

Aici este vorba despre o categorie mixtă: sunt două tipuri de bijuterii foarte cool, mai ales pentru stretching: hangers și weights pentru ureche. Dacă ai stretching de lob al urechii, ele îți permit să experimentezi look-uri noi și să-ți duci stilul la un alt nivel. Modelele lor sunt unele dintre cele mai diverse și mai atrăgătoare pe care le cunoaștem și le poți găsi în mai multe materiale diferite, cum ar fi cornul sau oțelul chirurgical. Parcurge colecția noastră pentru a le descoperi pe cele care sunt pur și simplu făcute pentru tine - și primește-le cât mai curând cu livrarea noastră rapidă.

Mai întâi de toate, hangers și weights seamănă pentru că amândouă sunt ornamente mai mari și mai grele care atrag atenția tuturor. Dacă îți cauți ceva care să facă stretchingul să arate total ieșit din comun, ele îți vor îndeplini dorința cu siguranță.

Ear Weight HangersEar Weight Hangers

Ceea ce le diferențiază este funcționalitatea. Hangerele de ureche sunt pur decorative și sunt denumite după designul lor vertical care atârnă din stretchingul tău, ca o gaură de cheie misterioasă sau o coadă de dragon. Acest tip de bijuterie este este mai ornat decât majoritatea și oferă admiratorilor multe detalii fantastice de explorat. Dar un pandant, ca o prismă neagră simplă, poate să obțină acel look superb de hanger. Alege orice te reprezintă cu adevărat.

Weight-urile de ureche, pe de altă parte, au o latură mai practică. Deși arată minunat la rândul lor, sunt purtate mai ales pentru a face stretching de lob într-o variantă mai nouă. Deloc surprinzător, ele își iau numele de la greutatea suplimentară, care trage în jos lobul pentru a crea o gaură de stretching alungită. În acest mod, weight-uri pentru stretching de ureche îți oferă o abordare complet diferită pentru a-ți personaliza vibe-ul dacă te-ai săturat de obișnuita gaură rotundă.

Ear HangersEar Hangers

Multe weights au forma unui barbell circular, cunoscute și ca potcoavă, și vin în foarte multe dimensiuni. Acestea sunt de obicei fabricate din oțel chirurgical pentru o greutate bună, dar dacă-ți place doar forma circulară a unui barbell, s-ar putea să și se potrivească varianta simplă din acrilic.

Dacă vrei să încerci ceva diferit pentru stretching, fie că este vorba de comori uimitoare sau de o nouă abordare a piercingului în sine, hangerele și weight-urile pentru urechi sunt următoarea ta mare aventură!

Ear WeightsEar Weights

Bijuterii hangers și weights - întrebări frecvente

Care este diferența între weights și hangers de ureche?

Deși sunt similare la prima vedere, hangers și weights sunt purtate din motive diferite. Ambele sunt o declarație de modă, desigur, dar numai hanger-ele tind să fie purtate doar pentru aspect. Weights-urile, deși sunt la fel de uimitoare, sunt destinate schimbării formei găurii piercingului prin întinderea într-o direcție descendentă. Acest lucru produce un aspect cu totul nou pentru stretchingul tău și arată fantastic.

Cât timp ar trebui să port un hanger de ureche?

Bijuteriile mari pot părea un pic impunătoare dacă nu ești obișnuit cu ele, dar ele nu impun cerințe suplimentare pentru tine sau pentru piercingul tău. Hanger-ele și weight-urile pot rămâne în lobul tău întins la fel de mult timp ca și alte bijuterii de stretching, cum ar fi taperele, plug-urile and tunelurile. Acestea fiind spuse, fii atent când dormi cu bijuterii mari și grele. S-ar putea să nu ai probleme, dar de ce să riști o ruptură în piele?

Sunt hanger-ele bune pentru stretching de ureche?

Hanger-ele se caracterizează prin forma lor alungită și prin designul lor care atrage privirile, așa că nu este un lucru de la sine înțeles că ar fi ideale pentru a mări dimensiunea stretchingului. Unele sunt fabricate din materiale ușoare și nu oferă tracțiunea necesară pentru această sarcină, așa cum o fac weight-urile. Așadar, dacă dorești să-ți întinzi urechea în jos, alege un weight. Dar dacă pur și simplu ai nevoie de o nouă bijuterie de efect, unul dintre frumoasele noastre hangere poate fi exact ceea ce-ți trebuie.