Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Taper din corn cu dragon

120,00 Lei
în stoc

Dacă iubești expanderele de ureche și ai ajuns la mărimea pe care ți-o doreai, este timpul să te împodobești cum îți place.

Acest taper este combinația dintre un plug și un taper, făcut din corn de bivol de apă. După o viață lungă în natură, cornul și oasele animalului sunt colectate pentru a crea o varietate de bijuterii.

Taperele sunt folosite de obicei pentru piercing-urile expander. Dar, acesta nu se folosește ca ustensilă. O poți purta ca o bijuterie odată ce ai ajuns la mărimea găurii pe care ți-o dorești. Această piesă este suflată cu un strat subțire ca să obțină o culoare uniformă, deci nuanțele de alb și gri are cornului nu se observă în această structură. Din acest motiv, va trebui să eviți să-l expui șa umiditate.

După cum poți vedea în poză, capul dragonului este atât de detaliat încât îi poți chiar observa expresia facială și dinții.

Dacă iubești expanderele de ureche și bijuteriile piercing diferite care sunt extrem de detaliate, atunci grăbește-te și cumpără acest taper fabulos până nu se vinde de tot. Este disponibil în 5 mărimi diferite din care poți alege cu un click din meniul drop-down alăturat. Ia aminte că nu este un agățător pentru urechea dreaptă și stângă deoarece este cioplit în ambele părți. Adaugă aest taper comenzii tale chiar acum.

Detalii
NumeTaper din corn cu dragon
SKUTaper-20
TypeTaper
Parte a corpuluiStretching
MaterialCorn
CuloareNegru
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Taper din corn cu dragon
Rating-ul tău
Taper din corn cu dragon