Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug din corn organic cu sidef

22,70 Lei
în stoc

După cum probabil ai ghicit din poza și titlul produsului, această bijuterie este făcută din os. Mai exact este cioplită din os din osul unui bivol de apă, din care acest plug deosebit și-a luat culoarea închisă.

Când piesa este un material organic, mai înseamnă și că este potrivită pentru stretching care a terminat deja procesul de vindecare.

Este mult mai ușor pentru pielea din jurul stretching-ului să respire când folosești materiale organice; în consecință, nu vei suferi de comunele probleme cu mirosul pe care le experimentezi cu alte materiale, precum oțelul chirurgical.

În orice caz, suntem conștienți că materialele organice sunt sensibile la umezeală. Acesta se poate rupe dacă nu este inserat corect.

Bijuteria este făcută 100% dintr-un material organic și de aceea poate avea ușoare variații în unele modele, de exemplu, în finisaj sau culoare. Această unicitate este o plăcere pentru oamenii care iubesc materialele ptrecum cornul organic. 

În vârful plug-ului este o farfuriuță mică rotundă în culorile curcubeului, făcută de asemenea din materiale organice: mama perlelor. Acest joc de culori adaugă un touch extraordinar modelului, care ar arăta plictisitor altfel. În plus, acest capac iese în evidență și se combină foarte bine cu culoarea neagră a bazei pe care stă. 

Deci dacă ești în căutarea unui plug organic 100%, atunci te afli la locul potrivit.

Detalii
NumePlug din corn organic cu sidef
SKUPlug-168
TypePlug
Parte a corpuluiStretching
MaterialCorn
Adâncime11 mm
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareSidef
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug din corn organic cu sidef
Rating-ul tău
Plug din corn organic cu sidef