Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug de ureche negru din lemn-25%

Oferta se încheie în ...
25,50 Lei începând de la 34,00 Lei -25%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Reținut și elegant sunt două cuvinte care descriu cel mai bine acest plug fabulos de lemn. Acest timp de lemn din care se face este tec neagră, un lemn așa de negru care este aproape complet negru.

Dacă nu ai început lărgirea găurii tale încă, va trebui să aștepți până când poți folosi acest tip de plug. Este disponibil în mărimi diferite între aprox. 2g și 1-7/8 inches (6.5 și 47.5 mm), așa că să cumperi o mărime mai mare durează cumva mai mult timp. Din moment ce este un material organic, nuanțele culorilor pot varia de la un model la altul, dar vom face tot ce putem să-ți alegem două modele similare, dacă vei comanda două plug-uri. 

Ia aminte că înainte de a începe de a folosi acest plug, este o idee bună să-l cureți cu apă cu săpun ca să-l cureți de ulei și mizerie, și apoi aplică ceară. Din moment ce este făcut dintr-un material organic, uleiuri naturale din aceeași culoare au fost aplicate ca textura să fie la fel pe toată suprafața. Ceara de albine vor sutura culoarea și îți vor proteja pielea de tăieturile pe care lemnul le pot cauza. 

Detalii
NumePlug de ureche negru din lemn
SKUPlug-63
Campanie-25%
TypePlug
MaterialLemn
CuloareNegru
AdâncimeVariabilă
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug de ureche negru din lemn
Rating-ul tău
Plug de ureche negru din lemn