Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERE SURPRIZĂ

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug de ureche din lemn cu motiv grilaj

55,00 Lei
în stoc

Fă-ți gaura să arate extraordinar cu acest frumos plug din lemn cu motive decorative în culoarea auriu. În centrul plug-ului este o frumoasă floare înconjurată de un model fabulos tip zăbrele cu forme simetrice.

Materialul organic precum lemnul permite pielii din piercing să respire chiar și când porți bijuteria, și chiar previne mirosurile neplăcute. Acest plug este disponibil în două tipuri de lemn. Alege dintre lemn de culoare roșiatică sau culoarea închisă a abanosului. Partea din față a plug-ului este făcut din alamă: în modelul din lemn roșu, alama are culoarea cuprului, în timp ce modelul din abanos are culoarea alamei. Ambele modele sunt în contrast cu culoarea naturală a lemnului. Modelul auriu peste plug-ul negru oferă bijuteriei un look foarte vechi, în timp ce lemnul roșiatic armonizează cu motivul din alamă.

După cum am menționat mai devreme, acesta este un material organic ceea ce însemană că structura lemnului poate varia ușor de la model la model. Dar, dacă vei cumpăra două modele, vom face tot posibilul să îți trimitem două modele pe cat de similare posibil.

Acest model este disponibil în două mărimi între 2g și 1 inch (6 și 25 mm), așa că grăbește-te și comandă-l înainte să se vândă de tot.

Detalii
NumePlug de ureche din lemn cu motiv grilaj
SKUPlug-140
TypePlug
MaterialLemn
Adâncime15mm
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug de ureche din lemn cu motiv grilaj
Rating-ul tău
Plug de ureche din lemn cu motiv grilaj