Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug fals de ureche din oțel chirurgical-20%

19,20 Lei începând de la 24,00 Lei -20%
în stoc

Cumpără acest plug fără a avea o gaură în ureche sau stretching. Acest plug are o bară de 16g (1.2 mm) și este disponibil în diferite dimensiuni. Poți alege diametre între 3 mm - 12 mm. Ai nevoie de un piercing de ureche normal de 16g (1.2 mm) să îl porți, în diametrul ales de tine.

Acest plug fals este făcut din oțel chirurgical și are două discuri subțiri, unul în fiecare parte. Oricare va fi mărimea aleasă de tine, discurile au o grosime aproximativă de 2 sau 3 mm, în funcție de model. Aceste discuri îl fac să arate ca un plug un pic mai adânc decât lobul urechii, și se reliefează puțin. Adâncimea plug-ului este de 12 mm, iar lungimea barii interne este de 6 mm.

Acest plug fals este disponibil în negru, argintiu sau auriu. Dacă preferi un stil clasic, modelul argintiu va arata super pe tine. Dacă vrei ca urechile tale să iasă în evidență în outfit-ul tău, modelul auriu va fi cea mai bună alegere. În plus, te invităm să arunci o privire la alte modele ca plug-ul nostru fals în diferite mărimi, și mai multe culori. Verifică magazinul nostru online pentru mai multe modele. 

Detalii
NumePlug fals de ureche din oțel chirurgical
SKUFake-61
Campanie-20%
Modalitate închidereFilet exterior
TypePlug fals
MaterialOțel chirurgical
Adâncime12 mm
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug fals de ureche din oțel chirurgical
Rating-ul tău
Plug fals de ureche din oțel chirurgical

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.