Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...
%

Hanger cu pene sculptate în os

92,25 Lei începând de la 123,00 Lei
în stoc

Expanderele de urechi sunt un fenomen încă din timpurile antice. Dacă arunci o privire în cărțile de istorie, vei găsi mii de poze cu busturi și portrete cu oameni cu găuri in ureche lărgite.

În acele timpuri nu aveau resursele pe care le avem acum, de aceea nu aveau bijuterii din materiale precum oțelul chirurgical. Dar ei au folosit materiale naturale precum osul sau cornul. Acesta este și cazul acestei piese cioplite în os.

Ar trebuie să iei aminte că aceste piese sunt colectate de la animale care au murit din cauze naturale. Acesta, în particular, este cioplit dintr-un os din piciorul unui bivol de apă.

Acest hanger este o bijuterie pe care ar trebui să o folosești odată ce ai ajuns la mărimea dorită a gaurii tale din ureche - tu ai nevoie de ustensile să le lărgești. Acest hanger este cioplit manual de un meșter și după cum poți vedea în poză, este o piesă exclusivă de calitate. Are forma unei spirale din care o frumoasă aripă atârnă, făcută dintr-o singură bucată de os și este cioplită pe o parte. Asta înseamnă că tu poți folosi acest hanger fie în urechea dreaptă sau în urechea stângă. Dacă îți place acest hanger unic și vrei să-ți decorezi gaura urechii, știi ce ai de făcut. ;)

Detalii
NumeHanger cu pene sculptate în os
SKUTaper-22
TypeHanger
MaterialOs
CuloareAlb
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Hanger cu pene sculptate în os
Rating-ul tău
Hanger cu pene sculptate în os