Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel cu închidere bilă fixă din opal

29,00 Lei
în stoc

Îți prezentăm acest cercel infinit cu o bilă fixă la un capăt. Această bilă este un opal sintetic, ce înseamnă că nu este natural, dar produs cu o mixtură de rășină. Dar, nu este posibil pentru ochiul liber. Din moment ce bila este fixă, nu poate ieși sau să-l pierzi. Acesta este un avantaj mare pentru acest tip de cercel, dar are și câteva dezavantaje: poate fi greu de deschis și închis în anumite mărimi. Cu cât este mai subțire și diametrul mai mare, cu atât este mai ușor de deschis. Gândește-te cât de ușor este să îndoiești firul și cât de greu este să îndoiești o monedă. Well, la fel se întâmplă în acest caz.

Îți recomandăm să deschizi și închizi acest cercel, ca și cum vrei să creezi o spirală. Dacă o faci în acest fel, nu-și va pierde elasticitatea și va ține forma originală. Nu trebuie să tragi capetele în partea opusă. Îți recomandăm să ții cercelul cu degetele când îl răsucești și ai grijă la bilă că se poate rupe. Ia aminte că diametrul bilei se schimbă în funcție de mărimea selectată: cu cât este mai mare mărimea, cu atât este mai mare bila.

Detalii
NumeCercel cu închidere bilă fixă din opal
SKURing-119
Modalitate închidereCercel captiv cu bilă
TypeCercel infinit
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Buric, Labia, Capișon clitoridian, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialOțel chirurgical
Tip de piatrăOpal sintetic
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel cu închidere bilă fixă din opal
Rating-ul tău
Cercel cu închidere bilă fixă din opal