Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel cu bilă captivă din aur de 14k

274,00 Lei
în stoc

Un cercel cu bilă captivă simplu și frumos cu design clasic, însă acesta este făcut din aur de 14 carate în loc de materialul obișnuit folosit pentru crearea CBRs. Cerceii cu mărgele captive sunt o alegere populară deoarece oferă un design simplu fără șuruburi sau filete, unde bacteriile și mizeria se pot aduna. Bila este ținută de tensiunea dintre două vârfuri puternice ale barei cercelului. Bila este ținută de două mici găuri pe fiecare parte a sa, unde cercelul se glisează și odată pusă permite montarea perfectă.

CBR poate fi purtat într-o varietate de găuri de piercing, inclusiv piercing-urile de sprânceană, piercing-urile de sân. Mai pot fi folosite în tragus sau helix - oferă multe posibilități.

Cerceii cu bilă captivă pe care îi prezentăm aici au un ecartament de 18g (1 mm) sau 16g (1.2 mm), ambele cu o bilă de 3 mm. Cerceii cu ecartament de 14g (1.6 mm) într-un diametru mai mare sunt disponibile cu o bilă cu 4 mm în diametru.

Detalii
NumeCercel cu bilă captivă din aur de 14k
SKURing-77
Modalitate închidereCercel captiv cu bilă
TypeCercel cu bilă captivă
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nară, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Buric, Labia, Capișon clitoridian, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel cu bilă captivă din aur de 14k
Rating-ul tău
Cercel cu bilă captivă din aur de 14k