Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cătușă pentru ureche cu flori și mărgele-20%

Preț special 39,20 Lei Preț standard 49,00 Lei -20%
în stoc

Această bijuterie este perfectă pentru cei care nu au un piercing perforat în ureche, dar cărora le să poarte bijuterii acolo. Această adorabilă cătușă de ureche poate fi purtată fără a avea nici un piercing.

Cătușa de ureche este un inel deschis, la care capetele sunt terminate cu câte o bilă rotundă mică. Inelul este plasat pe marginea exterioară a urechii, unde se fixează. Este super-simplu și arată atât de feminin și dulce atunci când bijuteria este fixată pentru a atrage privirile exact pe marginea urechii.

Această cătușă de ureche, în mod particular, este decorată cu un motiv somptuos de pietricele transparente ca roua dimineții ce strălucesc ca o mică galaxie în lumină. Mulțimea de pietricele transparente formează împreună un motiv floral adorabil care se răsucește un pic, astfel încât să se potrivească perfect de-a lungul marginii naturale a urechii. Modelul este decorat în continuare cu niște perle frumoase, care completează aspectul mulțimii de pietricele în cel mai frumos mod.

Cumpără această dulce cătușă de ureche astăzi și devino regina balului, sau cel puțin o poți purta la o petrecere data viitoare când ieși cu prietenii.

Detalii
NumeCătușă pentru ureche cu flori și mărgele
SKUFake-160
Campanie-20%
Modalitate închidereCu clemă
TypeEar cuff
Diametrul inelului10 mm.
MaterialAlamă
CuloareAuriu
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cătușă pentru ureche cu flori și mărgele
Rating-ul tău
Cătușă pentru ureche cu flori și mărgele

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.